Teraz jest 22 wrz 2019, 01:41

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 kwi 2013, 14:25 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2013, 13:47
Posty: 2
Witam forumowiczy! :D Potrzebuje szybkiej pomocy :P


Zakupilem gre rok temu, pogralem, fajna gra, spoko grafika, najbardziej podobala mi sie taktyka (bylem przyzwyczaony do CS'ow :P ), pamietam, ze nabilem ponad 20 lvl, bylo OK, jednak musiałem usunąc grę. Pudelko pozostawilem na półce.

Okolo pól roku temu chcialem zainstalowac i z nowu pomłucić w ta swiętną strzelankę, oczywiscie nie mogłem sie zalogowac do multiplayera, niestety zapomnialem haslo i moje konto poszlo w niepamięć, (logujac i podajac moj serial wychodzil bład w stylu ''Ten Serial jest uzyty prosze o inny'', akurat to jest logiczne, poniewaz to byl moj serial ktory byl uzyty w tamtym koncie, to akurat nie jest wazne.).

Moj problem zaczął się odtąd:

Ostatnio natrafilem na filmik na You Tube, ze mozna młucić na Multiplayerze za darmo, wystarczy wkleić jakis plik, zalogowac sie na stronke i grac (bez podania serialu itp). Od razu wsadzilem plytkę do dyskietki i zacząlem instalowac. Wszyszlo poszlo ok. PunkBuster zainstalowal sie bez problemow. JEDNAK, przyszedl czas na rozczarowanie :x , przy probie aktualizacji wyskakiwaly blędy różne, czy to z powodu mojego internetu z Czarnobyla :lol: lub jakiejśc niby próby spiracenia gry :shock:


Ponawialem próbe instalacji parokrotnie, z miernym skutkiem. Pomyślalem nad ''ręczną aktualizacją'', tutaj zaczyna sie jazda :P . Pobralem 2.4 GB Patch'a... Wszystko pieknie ładnie włacza sie jakies okienko coś tam robi:

OKIENKO: http://www.tinypic.pl/ymbykloxcuzx

Jednak przy ostatnim pliku (już na koncu) wyskakuje blad:


BŁĄD: http://www.tinypic.pl/t3d2fp0e2wsz


Co może byc błedem moi mistrze? PROSZE O SZYBKA POMOC JESTEM LAIKIEM.

Ja myśle, że dałoby sie ostatni plik pobrać skądś, ogólnie bład polega na problemie ostatniego pliku... patch91.p...Kazdy z was taki posiada!



Jesli chodzi o błedy z moja konfiguracja lub sprzetem to jest niemozliwe. Jesli ktos nie wierzy ze posiadam prawdziwa gre moge dodac zdjecie z pudelkiem i moim nickiem.

_________________
TwarogV13 poskramiacz BIAŁKA.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 kwi 2013, 15:38 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Odinstaluj grę i wszelkie cracki/sracki i inne g...a którymi zasyfiłeś komputer.
Zrób zdjecie pudełka i napisz do Supportu EA niech pomoga odzyskać ci konto lub kup nowę grę.

Innego wyjścia nie ma.

Pamiętaj.

Złodziejom nie pomagamy.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL