Teraz jest 1 lis 2024, 08:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: kradzież konta
PostNapisane: 28 lip 2010, 15:51 

witam wszystkich
właśnie jestem po odzyskaniu swojego konta od ea .wczoraj tj.wtorek 27.07.2010 zostałem pozbawiony swojego konta na serwerach EA nie mam pojęcia jak to się stało ale poprostu skradziono mój klucz do bfbc 2 włamując sie na ich serwery mam prośbę proszę uważać na gościa do którego nalezy email txxxxx81@gmail.com bo to u niego znaleziono wszystkie moje dostępy do gier, nie chcę wiedziec jakie oni mają zabezpieczenia ale myslę ze nie powinno to miec miejsca mysląłem ze coś takiego mnie nie moze spotkać ,w końcu jestem tylko zwykłym użytkownikiem internetu a jednak a więc uważajcie to naprawdę może spotkać każdego

PostNapisane: 28 lip 2010, 17:40 

Jak sie chce i ma sie czas to EA mozna haknac nawet nogą.... nie no zartuje ale jednak coraz czesciej zdarzaja sie przypadki kradzierzy CD keyow

PostNapisane: 29 lip 2010, 03:40 

Regan napisał(a):
Jak sie chce i ma sie czas to EA mozna haknac nawet nogą.... nie no zartuje ale jednak coraz czesciej zdarzaja sie przypadki kradzierzy CD keyow

no tak .... ale wytłumaczcie mi jak ? dobra ktoś sie włamuje na moje konto ea ... ma mój login hasło i klucz , ale aby cokolwiek z tym zrobił musi mieć jeszcze dane mojego konta emaliowego , bo inaczej nie wprowadzi żadnych zmian , bo potrzeba do nich mieć jeszcze link aktywacyjny który przychodzi na mój adres emaliowy ( no chyba że sie klika w takie linki jak ci przychodzi na skrzynke , ale to już wina głupoty wtedy ) .... posiadając moje dane nawet sie nie zaloguje , bo gra już została aktywowana , a napisanie do suportu nic mu nie da bo ciągle nie ma mojego konta email .... więc co najwyżej może sobie w singla pyknąć , a ja zapewne w ty samym czasie zmienię dane konta i tyle .... takie historyjki są dla mnie trochę wyssane z palca ... albo świadczą o głupocie użytkowników , którzy wyłączają firewalle , klikają w nieznane linki aktywacyjne

PostNapisane: 29 lip 2010, 12:21 

Tak jak napisał kolega, żadne włamy tylko masz jakiegoś trojana albo nierozważnie (delikatne słowo) sam klikłeś tam gdzie nie trzeba...... i tak sie traci konto/hasła i nie tylko do BF

Zresztą jak ktoś ci coś kradnie to kogo się o tym zawiadamia? Forum czy Policje?....... a wypisywanie kogoś maili bez jego zgody z oskarżeniami bez dowodów wiesz jak się może skończyć? Wg. mnie admin powinien ten mail ziksować XXXX do wyjaśnienia sprawy albo sam autor posta.

Strefa czasowa: UTC + 2