Teraz jest 1 lis 2024, 10:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: BFBC2 - ban?
PostNapisane: 2 sie 2010, 19:56 

Witam wszystkich szanownych graczy Battlefield Bad Company 2.

W tym poście opisze mój mały problemik...
Myślałem że w tej grze poza kilkoma bugami i usterkami w grze nic już mnie nie zaskoczy... myliłem się.
Około 2 tyg. temu zaistniała następująca sytuacja... Grałem sobie wieczorkiem w bfbc2 jak zwykle, czasem troche lepiej, czasem troche gorzej. Po pewnym czasie zaczęło mi trochę źle iść, więc wyłączyłem kompa i położyłem się spać.... Rano wstaje i z więlką weną do grania w bf, wchodze na serwer... a tu....
"PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'Priv.Support' ...
GLOBAL PunkBuster GUID BAN ********"

Dokładnie tego co powiedziałem nie powtórze bo było by to zbyt wulgarne... powiecmy: "CO JEST?!"
Było to jakiechś 2h przed wyjazdem na 2 tyg. więc zdążyłem wysłać tylko zapytanie do PB.
Odpowiedzieli następująco:

"The supplied GUID has been associated with hacking or interfering with the normal operation of our PunkBuster software and has therefore been compromised resulting in a global ban from PunkBuster enabled game servers. We have no way of knowing who was actually playing with this GUID at the time the violation was triggered. We also have no way to know if the violation was triggered on your specific computer. Our system does not collect personal information and furthermore we have no way to attach a cheat/hack violation to a specific person. This ban will not be lifted as then the person who did trigger the violation would again be able to join PunkBuster Servers using this GUID.

To be clear: we are not saying that you cheated as we have no way to know who triggered the violation. If it is certain that no one playing on your computer ever had a cheat/hack violation triggered by PunkBuster, then your GUID (cdkey and/or game account password) has been stolen by or leaked to someone who has used it on a different computer to trigger the violation. We do not have the means to help you find out who is responsible for compromising your GUID."

Po dalszej konwersacji z Evenbalance, wyszło że lunatykowałem przez sen i popierniczałem na haxach, albo ktoś zwinoł mi konto i zrobił to za mnie... tak czy inaczej oni nie wiedzą kto to(z jakiego komputera), więc nie odbanują mojego GUID'a, czyli... 150zł w DU*E! :?

EPIC FAIL! :shock:

PostNapisane: 2 sie 2010, 20:09 
Moderator forum

Na każdym serwisie twój guid: 62d0b64a (o ile to on) jest czysty. Zobacz czy po prostu nie miałeś bana na serwerze.

PostNapisane: 2 sie 2010, 20:20 

Nie, PB GLOBAL BAN JEST NA WSZYSTKIE SERWERY....

PostNapisane: 2 sie 2010, 20:26 

no ... a jaki masz ten GUID ... to sie sprawdzi ocb

PostNapisane: 2 sie 2010, 20:41 

62d0b64a ale z tego co sprawdzałem to na Evenbalance nie ma o tym informacji...

PostNapisane: 2 sie 2010, 21:22 
Moderator forum

Ja mam taka informację GGC

Player is allowed to play.

Masz czyste konto ...

Ale już na PBBans widzę coś takiego
http://img827.imageshack.us/img827/2734/priv.png

I dziwne , nie ma żadnego powodu, dowodu itp .

PostNapisane: 2 sie 2010, 21:33 

No właśnie :| Więc za co ten ban... wtf? 31 Jul? z tego co pamiętam to ostatni raz grałem 15 Lipca... mam nawet screena z "15 lipca 2010, 11:00:50"

PostNapisane: 3 sie 2010, 08:09 

Ban na PB bardzo dziwny, może grałeś z jakimś adminem i się zagotował po zdjęciu blachy :) - nie ma żadnego uzasadnienia. Zażądaj wyjaśnień - jeśli to lipa, muszą ci go zdjąć!!!!!!!!!!

PostNapisane: 3 sie 2010, 10:11 

Prosze jak wygląda rozmowa z Evenbalance:
08/02/2010 15:47:57 - "Adam D"
Note #8: The prior explanation answered your question and we have nothing further to say on the subject.
08/01/2010 14:29:44 - "Priv.support"
Note #7: lol, total mindf*ck, so u can't even proof me that I was using hacks?! So I demand, to be unbanned! Guys, what is wrong with you? Banned for nothing, and can't play, because you can't check where the hack was used? What the hell? My account was probably stolen or hacked, and u tell me, that u can't unban me because this guid user, used hack... and it wasn't me... It's like you would say: "Buy your self a new game, it's just 150z�, not much..." So tell me for what is this customer support? To make peaple mad? Sorry but I fully don't understand your point...
08/01/2010 13:00:01 - "Adam D"
Note #6: We do not use screenshots as a means of recording violations. The PunkBuster client registers a violation, which then sends the violation to both the server and to Even Balance. No screenshot is involved.
08/01/2010 04:02:36 - "Priv.support"
Note #5: As i know there is screenshot made from hacking computer to proof the hacking... did you have any screenshot?
07/31/2010 23:12:34 - "Adam D"
Note #4: I am sorry, but the violations require us to ban this GUID, regardless of who was using it. If your CDkey was stolen, I am sorry, but we will not lift the ban, as this GUID was definitely being used to hack.

I am sorry, but a new CDKey needs to be acquired in order to play again on Punkbuster enabled servers as these bans are not removed.
07/31/2010 03:59:03 - "Priv.support"
Note #3: So I will not be unbanned? And there is no way to change it?
07/30/2010 23:40:18 - "Adam D"
Note #2: The supplied GUID has been associated with hacking or interfering with the normal operation of our PunkBuster software and has therefore been compromised resulting in a global ban from PunkBuster enabled game servers. We have no way of knowing who was actually playing with this GUID at the time the violation was triggered. We also have no way to know if the violation was triggered on your specific computer. Our system does not collect personal information and furthermore we have no way to attach a cheat/hack violation to a specific person. This ban will not be lifted as then the person who did trigger the violation would again be able to join PunkBuster Servers using this GUID.

To be clear: we are not saying that you cheated as we have no way to know who triggered the violation. If it is certain that no one playing on your computer ever had a cheat/hack violation triggered by PunkBuster, then your GUID (cdkey and/or game account password) has been stolen by or leaked to someone who has used it on a different computer to trigger the violation. We do not have the means to help you find out who is responsible for compromising your GUID.

Moje zapytanie:
"Welcome,
I'm writing to you to ask: "Why I have been globaly banned?!" And ask about taking my ban down. So ones again check my accound and unban me plz.

Priv.Support"

I answer:
Kick information: "PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'Priv.Support' ...
GLOBAL PunkBuster GUID BAN 62d0b64a"
InGame nick: Priv.Support
Guid: 62d0b64a

PostNapisane: 3 sie 2010, 12:07 

Wiem że może wpierniczam się nie znając wszystkiego ale pamiętam że swojego czasu też niby dostałem bana na PB w Battlefieldzie 2142. Nie wiem czemu ale podpinało mój nick i wszystkie inne pod konto jakiegoś cheatera przez co mnie servery kickowały. Musiałem reinstalować grę i wyczyścić po odinstalowaniu rejestr. Potem wszystko śmigało. Jednakże mówię, to było w BF2142 i nie wiem jak się ta sytuacja może mieć do BC2.

PostNapisane: 3 sie 2010, 19:01 

Nie to raczej nie to... to jest mój guid.

PostNapisane: 1 wrz 2010, 17:18 

mojego kumpla też zbanowali za cheaty ( taa... veteran lv7, nie PB tylko ticketa do EA ktoś wysłał). Po wyjaśnieniach kupił po prostu klucz za 60 zł, odinstalował grę i poprosił o przeniesienie postaci na nowe konto. Teraz ma niezłe staty, zobaczcie sami :D

http://bfbcs.com/stats_pc/StopCryStartPlay

PostNapisane: 6 wrz 2010, 08:16 

o nim piszesz http://www.pbbans.com/mbi-viewban-7d8f8 ... 87720.html ? fakt, niezle staty.

PostNapisane: 17 wrz 2010, 00:09 

Tyle że ja dostałem bana za nic... Nie ma żadnej informacji o tym za co... :? A jako że byłem dobrym graczem to mnie tylko upokarza... :cry:

PostNapisane: 17 wrz 2010, 15:36 

UP@ To zwykły bug PB, jak wroce do domu i znajde screena to wstawię. Zobaczysz ciekawe zachowanie PB na serwie. Mysle ze tu mogło być podobnie.

EDIT:

Obrazek

poprawnosc dzialania pb :]

Strefa czasowa: UTC + 2