Teraz jest 29 lis 2024, 00:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 lis 2010, 15:05 

Witam, mialem przerwe w graniu w bc2, jakies 2 miesiace, po zainstalowaniu gry i zalogowaniu sie na konto moja postac zniknela. Napisalem do supportu EA, ale odpisali mi ze to problem z gra i zebym poszukal na forach rozwiazania :P Szukalem i nic nie znalazlem, jesli ktos zna rozwiazanie tego problemu to prosilbym o pomoc.

PostNapisane: 19 lis 2010, 14:16 

Rozumiem że miałeś format windowsa tak ?

PostNapisane: 20 lis 2010, 21:11 

Tak reinstalowalem windowsa, probowalem dodac swoja postac, bo tak w ktorej wersji bf-a mozna bylo zrobic jak postac zniknela, ale wyskakuje mi ze jest zajeta.

PostNapisane: 23 lis 2010, 18:47 

Myśle że brak odpowiedzi w tym wątku dlatego bo twój opis jest hmm rozbieżny, Sam spróbuj przeczytać to co napisałeś i czy potrafisz to zrozumieć. Ja się tylko domyślam co i jak.

Rozumiem też, jak wchodzisz na http://www.battlefieldbadcompany2.com/pl/leaderboards i się logujesz to też twojej postaci z gry nie ma tak?

PostNapisane: 25 lis 2010, 15:55 

Osobiscie korzystam z http://bfbcs.com, ale na obu tych serwisach postac jest obecna.
Jesli twierdzisz ze hmm opis problemu jest nie jasny to napisze raz jeszcze w maxymalnie uproszczony sposob.
Opis problemu:
1. gralem w bf:bc2 na pc jakis okres czasu
2. przestalem grac
3. podczas przerwy w graniu reinstall windowsa byl
4. zainstalowalem gre
5. loguje sie na moje konto
6. na koncie niema postaci ktora gralem dotychczas
7. postac jest dostepna do sprawdzenia na serwisach ze statami z gry
8. proba zalozenia postaci o tym samym nicku daje komunikat ze nick jest zajety (podobno tak mozna bylo odzyskac postac w bf2142)
9. support ea twierdzi ze to blad gry i zeby szukac odpowiedzi na forum, szukalem pare dni i nie znalazlem nic :P

PostNapisane: 25 lis 2010, 21:48 

oki zaczne od 5 pkt.

Rozumiem że logujesz się w grze za pomocą maila i hasla tak? Przechodzi wtedy do okna żołnierza i go nie ma wpisanego tak? Czyli że wystarczy wpisać tego żołnierza co do literki i wielkości - co to jest dostępny w tych serwerach ze statami i wszystko powinno być git tak?

Czy też tak próbowałeś i Ci wyskakuje jakiś błąd?

No niestety pismo ma to do siebie, że każdy może je interpretować jak chce dlatego wole dokładnie wyjaśnić kwestie.

PostNapisane: 26 lis 2010, 19:07 

Jak tak wpisuje nazwe ( poprawnie ) tego zolnierza, to wyskakuje mi ze jest juz zajety i zeby wybrac inna nazwe. Dziwne to jest bo przecierz w statach jest nawet podany ostatni raz kiedy bylem online na serwerze i to sie zgadza, mniej wiecej, z okresem kiedy przestalem grac.

PostNapisane: 27 lis 2010, 14:08 

a nie przybywa temu żołnierzowi pkt? Bo oznaczło by to że jest naprawdę używany.
Jeśli EA Polska nie chce pomóc to zapewne pomoże EA UK niestety znajomość chociaż łamana eng mile widziana i wtedy wskakujesz na CZAT z jakimś kolesiem i wyjaśniasz kwestie.

PostNapisane: 30 lis 2010, 19:11 

Nic nie przybywa, ostatni zarejestroowany na statach raz "online" pokrywa sie z momentem w ktorym porzucilem gre.

Strefa czasowa: UTC + 2