Teraz jest 21 paź 2014, 05:40

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lut 2011, 16:37 
Offline

Dołączył(a): 9 lut 2011, 15:34
Posty: 1
Jestem nowy i zielony w BF/BC2.Kupiłem zainstalowałem grę i klapa,mysz szaleje a raczej robi spojrzenie do nieba i tylko się kręci jak poruszę myszką.Szukałem na forum ale nie jest opisane jak dokładnie poradzić sobie z tym konfiguracyjnym kłopotem.Proszę o info albo o adres stronki gdzie jest opisany dokładnie proces konfigurowania myszy w BC2 .Win 7 64 ,PC sprawny w 100%,4 rdzenie proc,ram 8 giga, Radek 4890,mysz laserówka. Przepraszam pomyliłem działy :) Proszę o przeniesienie tematu do poprawnego działu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2011, 11:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 23:31
Posty: 190
Lokalizacja: Radom
Witam. Zmienilem ostatnio Windows na 7 ultimate 64bit i mam problem. W BC2 nie dziala rolka myszki, ani przewijanie ani przycisk. Na XP wszystko bylo w porzadku wiec to na pewno nie wina myszki. Moja mysz to Razer Chameleon, sterowniki ze strony Razera. Jakies pomysly?

_________________
Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy-kibice.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2011, 13:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
Gdzieś o tym już pisało musisz na nowo przyporządkować "klawisze" czyli poszukaj to co odpowiada za scrola i zrób zmiane przycisku i poruszaj scrolem :)

Trochę to poplątałem ale podobno działa.

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2011, 14:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 23:31
Posty: 190
Lokalizacja: Radom
Scroll nie dziala wogole, nawet w ustawieniach. Wogole to nie dziala w zadnej grze, sprawdzalem w CoD4 i World of Tanks.

_________________
Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy-kibice.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2011, 14:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2006, 10:32
Posty: 789
Lokalizacja: 3miasto
Masz na pewno dobre stery zassane? Bo jest tam kilka wersji, w tym pod W7 jedna:
http://www.razersupport.com/index.php?_ ... nav=0,76,2


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2011, 15:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 23:31
Posty: 190
Lokalizacja: Radom
Stery mam na pewno dobre, sciagnalem te dla win7.
edit: rozwiazalem problem, wywalilem sterowniki Razera, teraz wszystko dziala

_________________
Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy-kibice.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL