Teraz jest 19 lut 2025, 22:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 paź 2011, 20:22 

Mam taki problem.
Okropnie idzie mi w BBC2. :cry:
Nie wiem czemu może jakoś trzeba opcje ustawić ale na battlefield play for free to wymiatam moje wyniki na runde 30 zabitych 10 ded a w BBC2 to 2 zabitych 30 ded.
Grę kupiłem i idzie mi płynnie.Gram na nowym laptopie.
Gram już ponad pół roku.Mam 21 lvl BosmanI.Może mało jestem doświadczonym graczem?
Może macie jakiś poradnik do tej gry.

Piospi: Na przyszłość nazywaj odpowiednio tematy..

PostNapisane: 26 paź 2011, 20:44 
Zbanowany

Ale że poradnik do czego?
Jak Ci nie idzie, hmmm no to cóż musisz ćwicz nikt się za Ciebie nie nauczy grać... A te k/d 3 masz na czym? Na czołgu?
Ale skoro nalegasz, to celuj w głowę, nie strzelaj z pistoletu do czołgu lub ściągnij aimbota.

PostNapisane: 27 paź 2011, 11:22 

Aimbot.. dobre :D

Graj dużo, na różnych mapach i się nauczysz, każdemu nie szło najlepiej na początku, ale jak będziesz miał rozegrane kilkadziesiąt godzin to powinno Ci już dużo lepiej iść. To nie jest Modern Warfare więc graj drużynowo a nie na pałę. No i graj na niższych detalach - jak masz więcej fps to łatwiej się gra i łatwiej na heada wcelować ;)

PostNapisane: 27 paź 2011, 12:49 

Hmm co do ustawień (pewnie będzie śmiech) to ja po zmianie rozdzielczości na największa możliwą "przejrzałem na oczy" w takim sensie, że krzak to był krzak a wróg to wróg, K/D skoczyło o połowę ... reszta to tylko znajomość mapy i skill gracza. Proponuje również szukać serwerów z ograniczonym lvl-em, tam najlepiej z innymi graczami na podobnym lvl-u się uczyć i podnosić umiejętności. Aha a co do broni to Akaban wymiata. I czesta zmiana składu, nalezy tu rozumieć szukanie odpowiednich kompanów do gry co kumają coś i chcą grać a nie kampić ... samemu to można kupe zrobić :D Po takich zabiegach przy 33 lvl-u mam 1,21 K/D.

PostNapisane: 27 paź 2011, 19:44 

dzięki spróbuje rad bez aimbota :D

PostNapisane: 27 paź 2011, 21:05 

Ustawienia graficzne to 1, a umiejętnosc gry to 2, jak masz dodatek vietnam to graj w niego, nie wiem czego, ale w vietnamie ratio mam o wiele wyższe, i uważam ze tam najlepiej ogarnąć o co chodzi ;). A w bc2 znajdz bronie dla siebie takie którymi ci sie dobrze gra, i graj nimi i po zdobyciu złotej gwiazdy nie przerzucaj sie na kolejną, graj nimi aż sie wczujesz w grę, a potem zmieniaj bronie, na początku najważniejsze to zeby ogarnąć o co w tym biega, bo w bft juz używa sie mózgu w porównaniu do niektórych strzelanek.

PostNapisane: 27 paź 2011, 21:09 

Ja jednak zalecam używanie mózgu ZAWSZE. A co do grania w BC to trzeba znaleźć swój styl. Ja staram się ogarniać wszystkie klasy ale nie zawsze równie dobrze idzie.

PostNapisane: 29 paź 2011, 18:32 

A jaką byście mi klase i broń proponowali?

PostNapisane: 29 paź 2011, 20:43 

Ja zaczynałem od klasy "Medyk" jak już się zorientowałem co i jak zacząłem grać "Szturmowcem", myślę że to dobre rozwiązanie bo na początek klasą "Medyk" możesz się podleczyć oraz masz więcej amunicji do broni głównej. Odnośnie broni to już trudno mi powiedzieć bo chyba każdy musi na sobie sprawdzić jaką mu najlepiej odpowiada.

Pozdrawiam.

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...

PostNapisane: 13 lis 2011, 01:21 

Ja mimo wszystko chciałbym znać parametry twojego noteboka - płynność to pojęcie względne, a to że nowy.... nic mi nie mówi.
To może mieć znaczenie.

PostNapisane: 23 gru 2011, 20:54 

Niema sposobu.
Siadasz i grasz - to najlepsza opcja i szkoła dla gracza.
Ewentualnie poszukaj NIE RANKINGOWEGO SERWERA i tam spróbuj sił

i przede wszystkim nie pchaj się pod lufę :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2