Teraz jest 19 lut 2025, 21:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 sty 2012, 18:14 

Witam. Niedawno zmieniałem dysk twardy i system operacyjny w kompie i mam problem co do logowania do serverów EA jeśli chodzi o grę BF:BC2. Instalacja przebiegła pomyślnie - wpisałem klucz - zaakceptowało, wszystko jest jak ma być. Problem występuje jednak w kwestii logowania do gry, w celu gry MP. Jako, że pierwszy raz po odpaleniu gry chcę się zalogować, program prosi mnie o zatwierdzenie regulaminu i podanie kodu rejestracyjnego. Więc przepisuję je z pudełka i pojawia mi się informacja 'Ten kod rejestracyjny jest już używany'. Nie wiem czy jest to spowodowane tym, że na tym samym kodzie grałem na starym dysku twardym, czy może wpisuję coś źle. Jakby nie patrzeć instalacja przebiegła pomyślnie, tylko z tym logowaniem jest coś nie tak ;/. Może to wina tego, że mam wersję EA Classics ? Może to jest wersja na jeden komputer ? Albo może konta w BC2 są przypisane do jednego komputera ? Kompletnie nie wiem o co chodzi, proszę o pomoc.

Pozdrawiam
eXactive

PS jeśli macie pytania co do tematu to piszcie śmiało, odpowiem w krótkim czasie.

PostNapisane: 4 sty 2012, 10:32 

Mam pytanie - uzyles oppcji szukaj na tym forum?
albo google......

PostNapisane: 4 sty 2012, 19:07 

Tak, użyłem google, również szukając na forum. Nic niestety nie znalazłem. Jeśli masz jakieś cenne linki, to proszę podaj.

Pozdrawiam

PostNapisane: 4 sty 2012, 19:20 

Jakbyś użył to byś wiedział, że takie "problemy" rozwiązuje TYLKO support EA i nikt inny Ci nie pomoże ale przecież lepiej włączyć tryb leń i śmiecić forum prawda? :lame: :reg:

PostNapisane: 4 sty 2012, 19:51 

Napisałem już do EA. Nie odpisują 2 dni. Przewidziałem to, więc pytam. Od tego jest ten dział, prawda ?

PostNapisane: 5 sty 2012, 00:08 

i znow jakbyś poszukał to wiedziałbyś, że na czat załatwiają to od ręki (po eng.)

PostNapisane: 5 sty 2012, 14:59 

To zamiast spamować mógłbyś dać mi ten link do czatu... Albo chociaż jakieś bliższe namiary... Od kolegów dowiedziałem się, że już nie ma czatu, zamiast czego dali do siebie telefon i mail.

PostNapisane: 6 sty 2012, 02:56 
Moderator forum

No to masz dobrze poinformowanych kolegów, logujesz się na https://help.ea.com/ i wybierasz "Talk to a game advisor"...

PostNapisane: 6 sty 2012, 21:16 

Piospi napisał(a):
No to masz dobrze poinformowanych kolegów, logujesz się na https://help.ea.com/ i wybierasz "Talk to a game advisor"...

Nareszcie jakieś konkrety :)
Wielkie dzięki kolego ! Dzięki Tobie rozwiązałem swój problem :)
Od tego w końcu jest ten dział, aby pomagać ludziom, którzy mają problemy. Byłem na tej stronie, ale z polskiej strony nie było Live Chat'u, więc nie miałem nawet po co zaglądać na angielską. A tu się okazuje, że na angielskiej jest ten LC i się dogadałem z obsługą i wszystko już jest dobrze. Dzięki jeszcze raz za tego linka :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2