Teraz jest 26 mar 2019, 06:15

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 mar 2012, 22:07 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2012, 21:24
Posty: 2
Witam,
Mam problem gdyż podczas aktualizacji battlefied bad company 2 do wersji 795745 wyskakuje błąd 'problem z połączeniem internetowym' ale z internetem wszystko jest ok. Próbowałem ściągnąć patcha z internetu ale gdy zainstalowałem go na koniec wyskoczył błąd 'twoja wersja Windows nie jest obsługiwana przez tę aplikację' . Czy to oznacza że muszę kupić np. Windows 7 żeby działał bf?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2012, 00:03 
Offline

Dołączył(a): 26 lut 2012, 23:29
Posty: 5
A jaką masz wersje systemu 32 czy 64 bit ?
Spróbuj pobrać patcha z tej strony http://www.idg.pl/ftp/battlefield.bad.c ... h.r11.html ja go pobierałem i normalnie mi się instalował i wszystko ładnie chodzi :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2012, 19:02 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2012, 21:24
Posty: 2
Mam Windows XP Professional 32 bit, na starszej wersji nic się nie cieło tylko z aktualizacją problem. Pobrałem plik z linku i jak sie otwiera to pisze " '2616282168' is not a valid integer value." i sie wczytuje bez końca ,pobierałem z 5 razy i za każdym razem to samo :x


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2012, 22:50 
Offline

Dołączył(a): 26 lut 2012, 23:29
Posty: 5
A spróbuj zainstalować grę od nowa :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 wrz 2012, 20:01 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2012, 19:31
Posty: 2
nie działa :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 mar 2015, 23:22 
Offline

Dołączył(a): 14 mar 2015, 23:06
Posty: 1
Witam
sorrki że się podepne pod post ale też mam problem z aktualizacją tzn instalując grę wyskoczył mi komunikat że mam wersje 515195 a żeby móc zagrać w grę muszę zaktualizować do 795745 i czy chce go zaktualizować klikając na TAK wyskakuje komunikat że nie mogę zaktualizować bo nie jestem zalogowany jako administrator a jestem więc nie czaje o co chodzi...eh grę mam orginalną odkupioną od kogoś.. nie zależy mi na tym żeby grać online itd chcę po prostu sobie pograć :/ swoją drogą zapłacić za grę i jeszcze się męczyć pół dnia z instalacją eh :/ pomoże ktoś mądry ? ^^
Ps laptop spełnia wymagania sprzętowe itd nie mam pojęcia o co chodzi : /


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL