Witajcie towarzysze!
Zapraszam Was do pomocy w tym temacie! wydawać się będzie długi, ale cześć z nich to kolorowe obrazki
Podczas gry oczywiście multiplayer różnie bywa u mnie z FPS, wchodzę sobie na serwery 15+ graczy czasami do 30, ale czasami to nie ma znaczenia.
FPSy dają w kość! Na większość serwerów występują wiadomości o pingu czasami 400+. Do dupy takie granie...
Więc wzięłem się za robotę i postanowiłem zoptymalizować pracę komputera.
Z przykrością musiałem pousuwać niektóre gry i różne programy, programem Premium Booster przeczyściłem błędy rejestru naprawiając je, opcją ''przeczyszczanie dysku'' zwolniłem dwóch dysków niewiarygodna ilość GB. Pobrałem program Game Booster przy okazji skorzystałem z jego dodatkowych opcji jak: zwalnianie procesorów w tle itp. Pobrałem najnowsze sterowniki do karty graficznej wyłączam również antywirusa i wiele innych opcji.
Zastosowałem też oczywiście pomoc z tego forum czyli coś od pewnego użytkownika forum Sokar44 jak by co to wkleję to tu:
Korzystałem również z CCleanera itp.
Skutki? Jasne! ale naprawdę nie wielkie
Mój komputer:
System operacyjny :XP
Service Pack: SP3
Ilość ram: 1GB
Procesor : AMD 2.6
Karta graficzna: Nividia GeForce 210 - tak na przyszłość to nie polecam tego.
Wersja sterowników do karty dźwiękowej 5.10.0000.5345
Moc zasilacza nie wiem, ale mam nowy jakiś.
Dowód oryginalności:
To już chyba nie ten komputer do takiej gierki nie?
A modernizować go nie zamierzam.
Dodam coś o FPSach u mnie.
Do 150 w menu gry!
Max 40 podczas meczu!
Tak przy okazji napiszcie jak znalezć folder Program Data ponieważ bardzo potrzebny mi on jest muszę w nim coś znalezć i wysłać do EA
Podążam za scieżką jak mi kazali czyli mój komputer / opcje folderów / widok / odznaczam pokaż ukryte foldery zatwierdzam i nie ma go!
Jeżeli będziecie chcieli więcej na temat Wiadomości z EA to mogę napisać.
Myślę, że jasno wyjaśniłem!