Teraz jest 23 paź 2018, 01:56

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 wrz 2013, 18:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 lip 2005, 17:51
Posty: 438
Lokalizacja: Wawa
Ja stworzylem nowego wojaka i nadrabiam punkciki i wyposazenie.
Najlepiej i najszybciej na serwerku typu "multipoint" dzien grania (o ile serwer sie nie zwali)
i wszystkie graty są od nowa :twisted: 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 wrz 2013, 20:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lis 2012, 17:12
Posty: 12
Ev0 napisał(a):
Ja stworzylem nowego wojaka i nadrabiam punkciki i wyposazenie.
Najlepiej i najszybciej na serwerku typu "multipoint" dzien grania (o ile serwer sie nie zwali)
i wszystkie graty są od nowa :twisted: 8)


Tak tylko ze to mozliwe jesli ma sie mniej niz 5 aktualnych zolnierzy.
Jesli ma sie 5 to wiecej nie mozna zrobic a tych ktorych ma sie teraz nie mozna skasowac.


Ostatnio edytowano 24 wrz 2013, 21:42 przez Serwor, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 wrz 2013, 21:24 
Offline

Dołączył(a): 23 wrz 2013, 20:03
Posty: 3
Mi się udało to był właśnie piąty ,a reszty nie da się skasować :stupid:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 wrz 2013, 19:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2011, 15:59
Posty: 28
Czy EA pracuje nad tym błędem? Trochę to trwa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 wrz 2013, 20:14 
Offline

Dołączył(a): 23 wrz 2013, 20:03
Posty: 3
Zalejsky napisał(a):
Czy EA pracuje nad tym błędem? Trochę to trwa.

Dobre pytanie ,ale mi się wydaje że przygotowują serwy pod BF4 :? i po prostu olali BF2 puki co.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 wrz 2013, 22:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Krzychu77 napisał(a):
Dobre pytanie ,ale mi się wydaje że przygotowują serwy pod BF4 :? i po prostu olali BF2 puki co.

BF2≠BC2

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 wrz 2013, 10:02 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Dobraaaaa, już wszystko wiem:)

A więc, w dalszym ciągu nie chce mnie logować ( a z tego co wyczytałem wszystkich innych loguje) sprawdziłem w pracy czy zaloguje się na Origin i udało mi się :D ku mojemu zaskoczeniu.. Problem jest z EA i moim dostawcą neta :stupid: , ponoć coś zmienili w EA i Administrator już działa w tej sprawie.

Czekam na informacje od dostawcy internetu i wszystko napiszę :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 wrz 2013, 13:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lis 2012, 17:12
Posty: 12
Czlowieku, to wina EA! To dzieje sie na calym swiecie, poczytaj sobie fora BFBC2 po niemiecku, francusku, angielsku, hiszpansku itd[tlumacz google].

a tutaj co EA odpowiada klientom.

Cytuj:
Doradca: Dziękuję za kontakt z Centrum Pomocy Electronic Arts.

Przykro mi, że doświadcza Pan problemów związanych z działaniem gry.

Problem z logowaniem żołnierza został już przekazany do studia w celu jego rozwiązania.

Najmocniej przepraszam za wszelkie nieudogodnienia tym spowodowane i w razie dodatkowych pytań służę pomocą.


Proponuje zasypac ich zgloszeniami o awari, niech wiedza ze nie odpuscimy!
Inaczej beda olewac sprawe .
Tutaj adres strony kontaktowej.
https://help.ea.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 wrz 2013, 16:40 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
U mnie ponoć już działa ( dzwonił do mnie dostawca Neta) ale sprawdzę dopiero jak wrócę z pracy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 wrz 2013, 19:48 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 18:46
Posty: 4
To nie "Twój dostawca neta" jak twierdzisz tylko EA (Electronic Arts producent/wydawca) ma problem z serwerami. Jakby coś podobnego się stało z serwerami BF3 w moment by to naprawili, a nie będą się zajmować taką "starą" grą jak BF Bad Company 2 zwłaszcza, że za kilka dni jest premiera Battlefield 4. Takie jest przynajmniej moje zdanie, a to że porobiliśmy po kilku nowych żołnierzy i nazwaliśmy ich z dużych liter to nasz błąd, bo jednak coś tam kombinują troszku w EA aby to naprawić.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2013, 11:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lis 2012, 17:12
Posty: 12
Można już grac, kasowac zolnierzy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2013, 23:17 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Do Zamknięcia


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 wrz 2013, 08:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 lip 2005, 17:51
Posty: 438
Lokalizacja: Wawa
Z EA nigdy nic nie wiadomo...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL