Teraz jest 22 mar 2019, 06:10

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 wrz 2013, 14:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Jest różnica między zalogowaniem się na konto (z czym najmniejszych problemów nie ma) a z załadowaniem konkretnego wojaka przypisanego do konta...
Jeśli w ogóle nie możesz się zalogować na konto EA to wina jest wyłącznie po twojej stronie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 16:03 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Tylko, że ja mam jednego wojaka na koncie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 16:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Maniek79 napisał(a):
Tylko, że ja mam jednego wojaka na koncie.

...to stwórz drugiego?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 20:22 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Mofixil napisał(a):
Maniek79 napisał(a):
Tylko, że ja mam jednego wojaka na koncie.

...to stwórz drugiego?



Sytuacja wygląda tak: Mam BFBC2 włączone i czy wybiorę Logowanie czy przegląd serwerów : Brak połączenia z EA online.
Mam tylko i wyłącznie jednego żołnierza. I nie widzę nigdzie nic o stworzeniu nowego:(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 08:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2011, 15:59
Posty: 28
Powinieneś mieć takie coś (jeśli w ogóle możesz zalogować się na konto)
Obrazek
(jak obrazek się nie wyświetla macie link http://img547.imageshack.us/img547/5562/90g9.jpg)
Klikasz "Stwórz" i masz...
Ja nie wiedząc, że EA robi coś z serwerami założyłem 3 wojaków myśląc, że coś u mnie nie zaskoczyło.
Teraz mam 4 i mogę tworzyć nowych

DOPISEK:

Teraz to już w ogóle nie da się grać, mam straszne lagi, a później wszyscy stają w miejscu i wywala z serwera
EA chyba chce przestawić graczy na BF3, a później zepsuć serwery żeby wszyscy grali w BF4 i tak dalej z kolejnymi BF5, BF6 :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 10:20 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Nie mam takiego okienka... mam auto logowanie. Co teraz strasznie mnie uwłacza :(
Może ktoś wie jak się pozbyć autologowania????


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 12:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
MGmariusz napisał(a):
Nie mam takiego okienka... mam auto logowanie. Co teraz strasznie mnie uwłacza :(
Może ktoś wie jak się pozbyć autologowania????

Wyloguj się i zaloguj się ponownie bez opcji autologowanie?
Jak i to się nie uda to po prostu zmień hasło i nigdy nie używaj tej zepsutej opcji.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 12:29 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Mofixil napisał(a):
MGmariusz napisał(a):
Nie mam takiego okienka... mam auto logowanie. Co teraz strasznie mnie uwłacza :(
Może ktoś wie jak się pozbyć autologowania????

Wyloguj się i zaloguj się ponownie bez opcji autologowanie?
Jak i to się nie uda to po prostu zmień hasło i nigdy nie używaj tej zepsutej opcji.[/qu

nie mam tego okna...
Mam logowanie, ale zaraz wyskakuje komunikat ww..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 15:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lis 2012, 17:12
Posty: 12
Ja mam juz dosc tego burdelu z EA. Czy oni mysla ze ktos kupi im nowe g...o?!
B3 byl ostatnia graą ktorą od nich kupiłem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 18:30 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 18:46
Posty: 4
Serwor napisał(a):
Ja mam juz dosc tego burdelu z EA. Czy oni mysla ze ktos kupi im nowe g...o?!
B3 byl ostatnia graą ktorą od nich kupiłem.


Ojj oni multum gier mają ciężko będzie :P Ale fakt burdel mają :?

Co do tworzenia nowego żołnierza. Jest jakiś limit w liczbie żołnierzy? Aktualnie mam 5 wojaków 3 zrobiłem przedwczoraj z nadzieją, że sobie pogram, niestety wszystkich nazwałem z dużej litery, a teraz gdy chcę jakiegoś usunąć to gra tak jakby się zawiesza i nic nie mogę zrobić.
Wybieram-daję usuń-ok i już nic nie mogę nacisnąć jakby włączało się jakieś okno lecz nic nie ma :shock: WTF?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 19:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2011, 15:59
Posty: 28
Nie usuniesz. EA narobiło syfu. Ja też mam zbędnych wojaków, zrobiłem ich bo myślałem, że mi coś nie zaskakuje... a to EA -.-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 20:43 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 18:46
Posty: 4
:( Zostaje mi BF3 z tym że przy większej liczbie osób (+12) komp zamula a dokładniej procek, na dodatek kupiłem dodatek Vietnam i nie mam jak wypróbować :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 14:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2011, 15:59
Posty: 28
No nie! Oni sobie żarty robią??? Dzisiaj myślałem, że po takim czasie to naprawili, a tu nic. :omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 15:17 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Niestety ale nie działa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 20:17 
Offline

Dołączył(a): 23 wrz 2013, 20:03
Posty: 3
Witam wszystkich po pierwsze na forum a po drugie ot tak
Mam ten sam problem a mianowicie ," że nie można zalogować żołnierza" , ale po stworzeniu nowego z małych liter jak kolega "Zalejsky" podpowiedział weszło i mogę grać , dodam zrobiłem to o godzinie 20:10. Z nowym działa ale ciekawe co się stało z weteranem : :wink: mam nadzieję że nie skasowali. :oops:
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL