Teraz jest 18 sie 2018, 04:18

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Autologowanie
PostNapisane: 22 wrz 2013, 00:30 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Witam serdecznie wszystkich.

Mam problem z auto-logowaniem, przez ostatnie trzy dni nie mogę się zalogować ( błąd połączenia z EA Online) z tego co mi wiadomo serwery działają :) Ale ja nie mogę się w dalszym ciągu zalogować...

Próbowałem już przeinstalować BFBC2, ale bez skutku... dalej mam auto logowanie... :cry:

Jak się tego pozbyć??

Proszę o pomoc!!

Z góry dziękuje


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 15:15 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Usuń katalog BFBC2 z Moich Dokumentów.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 19:33 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Ok, już to robiłem i dalej nic.. Inne sugestie ??? :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 09:07 
Offline

Dołączył(a): 22 wrz 2013, 23:00
Posty: 4
U mnie jest podobny problem uruchamia mi się aktualizator po czym wyskakuje komunikat tej treści

The Project Rome Master Server seems to be unreachable.
This means that the servers is down, you don't have an active internet connection or your firewell is blocking the connection.
Please try again at a later time.

po czum uruchamia się gra daję na przegląd serwerów chwilkę łączy po czym wyskakuje komunikat napisany z dużej litery

FAILED TO CONNECT TO THE PROJECT ROME MASTER SERVER

więc po prostu nie łączy firewela mam wyłączonego anty wirusa również internet działa szybkość mam 20 mb


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 12:02 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Nikt nie miał z czymś takim problemu??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 14:07 
Offline

Dołączył(a): 22 wrz 2013, 23:00
Posty: 4
MGmariusz czy u ciebie jest ten sam problem jak w moim opisie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 15:16 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Mam podobny( Brak połączenia z EA online) już tydzień to trwa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 19:36 
Offline

Dołączył(a): 22 wrz 2013, 23:00
Posty: 4
ja wyczytałem gdzieś że EA chce zamknąć główny serwer Battlefield Bad Company 2 więc jak to zrobią to już po grze pewnie dla tego żeby kupować Battlefield 4


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 wrz 2013, 07:33 
Offline

Dołączył(a): 22 wrz 2013, 23:00
Posty: 4
ja wyczytałem gdzieś że EA chce zamknąć główny serwer Battlefield Bad Company 2 więc jak to zrobią to już po grze pewnie dla tego żeby kupować Battlefield 4

EDIT:
hhhhhuuuuurrrraaa serwery działają więc jednak to u nich coś było a już się bałem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 wrz 2013, 16:41 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Do zamknięcia:)!!! Działa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL