Teraz jest 21 sie 2018, 16:36

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 lis 2013, 13:58 
Offline

Dołączył(a): 30 lis 2013, 13:55
Posty: 2
Witam ! Otóż, mam problem z którym męczę się już 6 godzinę i mam nadzieję, że ktoś z forum mi pomoże... Chcąc włączyć grę wyświetla się komunikat: " Nie mozna uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest niewłaściwa. Więcej szczegółów można znaleźćw dzienniku zdarzeń aplikacji.".
Szukałem po innych forach rozwiązań na ten problem, nic nie pomogło. (reinstalacja C++, włączanie ze zgodnością, reinstalacja sterowników graf.)
Kupić grę i jeszcze nie móc w nią grać to jest szczęście ...
PS. Mam Vistę HP SP2 64-bitową .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2013, 17:00 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Masz za słaby komputer ?

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 gru 2013, 21:12 
Offline

Dołączył(a): 30 lis 2013, 13:55
Posty: 2
To nie jest problem konfiguracji komputera, bo gra nawet się nie uruchamia ...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL