Teraz jest 16 sie 2018, 15:43

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 lut 2014, 12:20 
Offline

Dołączył(a): 26 sty 2014, 13:51
Posty: 3
Witam otoz mam problem z bbc2 , a mianowicie chodzi o to ze po instalacji gry mozna ja tylko raz odpalic i pograc . Gdy wylacze gre ponowne wejscie do niej jest nie mozliwe . Robilem format calego komputera i po formacie to samo. Po spatchowaniu gry nadal wlaczam battlefielda tylko raz i moge pograc dopoki nie wylacze , bo tak jak juz wczesniej napisalem drugi raz juz sie nie wlaczy :/

Moj sprzet.

service pack : 3
2Gb ram
Pentium Dual Core CPU E6500 : 2.93 GHz , 2.93GHz
Karta graficzna :(GPU) AMD Radeon HD 6450 , (Model) R6450 MD2GD3
Sterownik karty dzwiekowej : RtkHDAud.sys
System operacyjny : Windows Xp Home edition (5.1 , kompilacja 2600)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lut 2014, 17:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Cześć. Aktualizowałeś sterowniki do karty graficznej?
Tu masz link: http://www2.ati.com/drivers/13-12_xp32_dd_ccc.exe
Zaktualizuj też chipset od płyty lub podaj jej model to Ci znajdę sterownik.

Sprawdź w menadżerze urządzeń czy masz dodane wszystkie urządzenia (brak pozycji "Nieznane urządzenie").

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 11:33 
Offline

Dołączył(a): 26 sty 2014, 13:51
Posty: 3
Siemanko
sciagnalem AMD Driver Autodetect i pokazalo mi ze sterowniki do karty mam najnowsze . W menadzerze urzadzen mam jedna pozycje z z nieznanym urzadzeniem
typ urzadzenia pisze nieznany a lokalizacja jego to (na Intel(R) 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Controller -) nie wiem co to jest nie jestem jakis obeznany mocno w komputerach i jeszcze jedno pytanie gdzie moge znalesc model plyty bo jakos pudelka nie moge sie doszukac a w komputzerze nei wiem gdzie to sie znajduje :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 13:12 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Program CPU-Z, zakładka Mainboard -> Model i Rev napisz

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 16:34 
Offline

Dołączył(a): 26 sty 2014, 13:51
Posty: 3
ok , tylko treoche to zajmie gdyz moj komputer nie chce pobierac do konca plikow .exe przy 99% sie wylacza pobieranie :/ narazie szukam rozwiazania tego problemu


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL