Teraz jest 17 cze 2019, 15:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 gru 2014, 14:00 
Offline

Dołączył(a): 14 gru 2014, 13:51
Posty: 1
Witam. Tak jak w temacie po napisach gdy rozpoczynam nową grę pojawia się czarny ekran, i kompletnie nic nie widać, niema dźwięku, kursora, napisów itd.. Nie pomogły zmiany grafiki na "low", ustawianie w setting.ini DxVersion z auto na 9, lub 10. Proszę o pomoc. Przejrzałem wiele stron na necie w poszukiwaniu pomocy ale nic nie pomogło :( . Z góry dzięki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 gru 2014, 11:44 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Hi. Jaka konfiguracja PC i skąd pobrałeś grę?

:)

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL