marioseda napisał(a):
nie jest to tylko moje zdanie tylko chociaz to moja decyzja byla
do tego jeszcze sam sobie zaprzeczasz bo ponac jak jest PB to juz jestes "czysty" a jednak tez byles i widziales tego hackera
a druga sprawa jakos zawsze od Ciebie tez na 2-3 strzaly padam (za to ja caly magazyn po plecach jak ladujesz tube + cos tam wpadlo z pistoletu ale oczywiscie Twoje 2 strzaly i to ja leze - oczywiscie to tylko 1 taka akcjia w Twoim wykonaniu ostatnia dlatego pamietam - zeby nie bylo to nie tylko mnie tak zabijasz) czyli utwierdzasz mnie caly czas ze nie jestes w porzadku
oczywiscie moge sie mylic i jestes pro ale ze wole dmuchac na zimne o oszczedzic sobie i innym nerwow...
widziałem tego hackera bo grałem przeciwko niemu

choć z początku nie pisałem że to hacker gdyż nie miałem pewności ?
2/3 strzały heh no nie powiedziałbym

nie raz nie dwa muszę walić z tych broni żeby ktoś padł zwłaszcza z tych słabszych
a ostatnia akcja po której dostałem bana to był zwykły fart :} albo po prostu nie trafiałeś, zauważ że w tej grze skacząc/biegając każda broń strzela inaczej gdy wali się full auto

zapewne nie raz to zaobserwowałeś :]
Tutaj każda broń jest inna i każdą strzela się inaczej i każdą trzeba opanować w jakimś tam stopniu by gra tą bronią była znośna i dało nią się grać

a co do zabijania na 2/3 hity nie powiem nie raz się zdarza ale tak samo ginę i ja więc w czym rzecz ?
wystarczy dobra celność i opanowanie broni jak i precyzja (md500 rulzz)

Tyle ode mnie
Kończę ten niepotrzebny spam gdyż nie ma to najmniejszego sensu gram jak najbardziej czysto bez żadnych "lewych" programów

ale jedno muszę przyznać :} fajnie się grywało na Waszym serwie poziom był wysoki i teamy przeważnie wyrównane więc było ciekawie i można było ugrywać fajne wyniki :] więc temu grywałem tam tak często :]
Pozdrawiam
xfragg