Cytuj:
Ta, do tego zawsze sa tam zbalansowane teamy. Dzis w jednym teamie 11 typa z 50lvl, w drugim wszyscy 5-25, nawet ze spawna nie moglismy wyjsc.
Nie jest łatwo zbilansować teamy i to nie tylko na tym serwerze, widać nigdy nie byłeś adminem w tej grze. Nie ma czegoś takiego jak komenda szufla czy tam mix trzeba by recznie przekładać graczy co oczywiście sie nie podoba graczom inna sprawa w którymś teamie MUSZĄ być wolne miejsca a na naszych serwerach o to trudno

No i kwestia tego że ty ładnie poukładasz a za chwile ktoś wyjdzie inny wejdzie i zabawa od nowa.
W tej grze nie ma prawdziwego autobalanc`u trzeba się z tym pogodzić. Można by oczywiście zrobić szufle na podstawie lvl ale wg. mnie to pomyłka, ja dość często gram na mumblu z sqadach gdzie wszyscy na nim siedzą, a po takiej szufli wiadomo co by było.
Rada: graj z kolegami na TS/mumblu

Cytuj:
ktos nerwowy? lepiej niech omija ta kupe gowna (czyt. serwery g4g) z daleka, serwerow jest duzo. szczerze odradzam.
Ciesze się więc że nie grasz u nas, buractwa nie potrzebujemy. Zasady są proste ale są Polacy i inne narody które nie znają innych słów niż ku ra czy podobnych.... Sorki to oficjalny serwer EA i burak o takim słownictwie leci z niego. Naprawdę tak trudno nie klnąć na czacie tylko sobie pod nosem?
Cytuj:
forum jest moderowane na zasadach: albo mowisz dobrze, albo klodeczka.
raczej albo piszesz na temat albo dajemy kłódkę, podobnie jest na każdym forum. Zbędny flejm nie jest tolerowany bo jak się do tego dopuści zaraz lecą personalia.....
Cytuj:
(każdy wie, jak wnerwiający jest pkt 17, czy też fakt, że naprawiasz czołg, a ktoś ci go zwija sprzed nosa), jednak jeszcze NIGDY nie spotkałem się, aby ktokolwiek został wyrzucony z serwera G4G z jakiegoś z tych powodów.
http://tnij.org/jzy4 tu masz za co lecą bany, przynajmniej te aktualne. Ja za kradzież pojazdów daje RBAN czyli taki ban na rundę aby chłopak się ogarnął. To nie jest wykroczenie typu TK jednak jak sam napisałeś irytujące. I wierz mi ludzie częstą zostają KOPANI z powodów pkt. regulaminu. Tyle tylko że:
- jak dam komuś bana TY TEGO NIE WIDZISZ chyba że osoba którą zbanowalem będzie chciala wejść na serwer wtedy zobaczysz to w czacie więc może dlatego
- tylko rban pozostawia ślad na czacie...... a i tak wcześniej daje wawrna czyli powiadamiam gracza że jak nie zmieni postawy to poleci z serwera, jak on to zlewa to ja jego w zależności od wykroczenia też odpowiednio traktuje.
edrushPL napisał(a):
Najgorszy serwer na jaki kolwiek grałem pojebane zasady
Cytuj:
13) Nie spotujesz ?(klawisz Q)- KICK/BAN
14) Nie rzucasz apteczek, nie używasz defibrylacji ? -> BAN
15) Nie zaopatrujesz w ammo ?-> KICK/BAN
16) Nie wspomagasz czujnikiem ruchu ? - KICK
17) Bierzesz pojazd z respawna dalekiego od pola walki i nie poczekasz na ziomala by ten nie musiał walić z papcia -> osłabiasz swój team ! - KICK
18) Nie naprawiasz pojazdów jako mechanik ? -> KICK/BAN
19) Bierzesz heli a nie umiesz latać lub nie poczekasz na pasażerów ? -> BAN
nie spotkałem sie jeszcze z takim regulaminem
Taa sądząc po twoim słownictwie też bardzo dobrze że u nas nie grasz. Nie podobają się zasady? Nie graj. PROSTE