Cytuj:
......Otóż do takich BUGów dających widoczną przewagę nad przeciwnikiem należą przykładowo miejsca trudno(bądź wogóle niedostępne) dla przeciwnika jak Rury na Port Valdez(można tam się dostać tlyko za pomocą spadochronu), czy Góry na Valpariaso na które można dostać się tylko za pomocą helikoptera(i podobnie jest z dachem Latarnii). A najlepsze jest to, iż bardzo dużo osób z tego korzysta i często dziwią się za co to dostali kicka. Otóz u nas na serwerze nie używamy bugów mapy aby zyskać znaczną przewagę nad przeciwnikiem, pozatym za używanie tego można stracić Wszystkie punkty EXP jakie się zdobyło, bądź w skrajnych przypadkach dostać 'bana' za pogwałcenie przepisów Terms of Conditions EA.
Moim zdaniem nieprecyzyjność daje olbrzymie możliwości nadinterpretacji co jest bugiem a co nie, co jest bardziej niedopuszczalne niż snajper na latarni. Skoro można się tam dostać i jest to takie extra, dlaczego nigdy nie widziałem 16-tu na latarni ?
Nie gram pro, nigdy przed bfbc2 nie grałem online (tak długo, bo zawsze dostawałem [kłejki]
co mnie zniechęcało), ale przyznam szczerze, że postulaty niektórych wyglądają jak płacz
dostanę z rurki ? no to teraz trzeba oddać, najlepiej kilka razy, żeby zapamiętał, plis, skończcie ten lament, bo pomyślę, że powinienem zalewać się łzami, gdy na początku bałem się wyjść z krzaków, żeby znowu nie dostać, nie mówiąc o zabiciu kogokolwiek.