Teraz jest 19 sty 2018, 15:00

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 lis 2010, 12:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
wprowadzilismy limit reconow - 4 na team
mam nadzieje ze rozgrywka bedzie przyjemniejsza dzieki temu (moze ludzie wiecej beda atakowac)

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2010, 11:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
zapraszamy na nowy serwer
Obrazek

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 17:45 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lis 2010, 11:26
Posty: 93
marioseda napisał(a):
wprowadzilismy limit reconow - 4 na team
mam nadzieje ze rozgrywka bedzie przyjemniejsza dzieki temu (moze ludzie wiecej beda atakowac)


Te limity to trochę powalony pomysł. Nie mogę wybrać snajpera kiedy jest mi potrzebny, lub ktos wezmie postac snajpera + shotgun i juz jedna lunete mniej. To lepiej odrazu wprowadzic 4 medów, 4 asfaltów, 4 reconow i 4 mechaników...jak ktos chce zagrac snajperką to taki limit i tak obejdzie. Trochę lipa

EDIT:
Thaiz0r napisał(a):
marioseda napisał(a):
wprowadzilismy limit reconow - 4 na team
mam nadzieje ze rozgrywka bedzie przyjemniejsza dzieki temu (moze ludzie wiecej beda atakowac)


Te limity to trochę powalony pomysł. Nie mogę wybrać snajpera kiedy jest mi potrzebny, lub ktos wezmie postac snajpera + shotgun i juz jedna lunete mniej. To lepiej odrazu wprowadzic 4 medów, 4 asfaltów, 4 reconow i 4 mechaników serwerr 16 slotow i gra gitara...jak ktos chce zagrac snajperką to taki limit i tak obejdzie. Trochę lipa





@@@ ups, zacytowałem sam siebie zamiast EDYTOWAC, prosze o usunięcie tego powyzej

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 4 lut 2011, 15:56 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączenie postów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2011, 18:55 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:05
Posty: 32
Taj kaj wyżej te limity to głupota, lepiej zrobić limity na karabiny snajperskie, nie każdy recon biega z golem czy M95, niektórzy grają G3, M1, Saiga itp.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2011, 11:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
a jednak dla mnie i nie tylko jest to bardzo zasadne z 1 prostego powodu mniej siedzacych krzaczkow wiecej ludzi w ataku

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2011, 16:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 16:49
Posty: 245
Lokalizacja: Bar "100 Radów"
Marioseda ma rację,co Ci z tego wooki jak zagrasz tylko jeden etap na mapie bo twoi koledzy z teamu się wykrwawili ponieważ "KD twym bogiem"?Trzeba się starać żeby pograć trochę dłużej na jakiejś mapce bo kolesie siedzą w krzaczkach w linii ale żadnemu do bani nie przyjdzie żeby wysadzić czołg albo zrzucić mośka na mcom.Za dużo Toma Berengera...

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2011, 19:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
a wiekszosc jeszcze sie do tej pory zastanawia po co temu reconowi ta kulka (moze to jakis gadzet z gwiezdnych wojen) a o klawiszu Q nie wspominajac wiekszosc ludzi go nie ma

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2011, 19:33 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:05
Posty: 32
Adriano47 napisał(a):
Marioseda ma rację,co Ci z tego wooki jak zagrasz tylko jeden etap na mapie bo twoi koledzy z teamu się wykrwawili ponieważ "KD twym bogiem"?Trzeba się starać żeby pograć trochę dłużej na jakiejś mapce bo kolesie siedzą w krzaczkach w linii ale żadnemu do bani nie przyjdzie żeby wysadzić czołg albo zrzucić mośka na mcom.Za dużo Toma Berengera...


Jak gra banda noobów co nie wiedzą że trzeba rzucić apteczkę, amonicję i trzeba za nimi biegać żeby dali amo to nic nie da nawet jak całkiem nie będzie reconów, ja zawsze staram się dopasowywać do sytuacji na polu walki i od tego uwzględniam czym gram, czasami podczas jednej rundy zmieniam nawet i 10 razy postać.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2011, 02:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
@up
napisze Ci tak: gdzie nie czytam na forum to wszyscy pisza co to nie oni ze rzucaja amo, apteczki, kulki, naciskaja magiczny klawisz (Q), podkladaja bombe i zarazem ja rozbrajaja itd itp tylko k... gdzie oni sa na serwerach???
wszyscy wszystko robia ale w grze tego nie widac
tak ja tez mam ochote pograc snajpa czy innym goownem i posiedziec w krzakach ale co runde?

dlatego tez zeby Ci co maja trudnosci z tym ze trzeba uzbroic/rozbroic mcoma lub przejac flage zalaczyli 2 obwod w mozgownicy i ruszyli swoje szanowne noboskie dupsko...

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2011, 18:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
Ogólnie wrażenia co do servera mam pozytywne, niestety obawiam się że czasami nie jest zachowany balans (albo już taki mój pech, że zawsze przydziela mnie do słabszego teamu). Dzisiaj sytuacja z Zatoki Nelsona. Wszedłem jako obrońca zostały nam dwa ostatnie MCOMY. Z 10 attackerów pcha się na B, bronię tego Mcoma tylko ja i jeszcze jakiś Polak (Reszta sobie siedzi na A, gdzie nic się nie dzieje), na początku nawet dawaliśmy radę. Nawet nie dochodzili do budynku, w końcu gdy się zrobiło za gorąco napisałem, że może by tak ktoś raczył przyjść na B bo nie dajemy rady . Odpowiedź jakiegoś szwaba - "lol, no" :lol: . W końcu nie daliśmy rady i wbili się do środka, zabili nas i podłożyli bombę, próbowaliśmy rozbroić ale było ich za dużo. Wróciliśmy więc bronić A. I co teraz? Wszyscy wyemigrowali do zniszczonego już B... No ręce opadają. Znowu nie daliśmy rady, bo było nas za mało i przegraliśmy. Co najśmieszniejsze doszedłem jako jeden z ostatnich, a uplasowałem się na drugim miejscu wśród graczy pod względem punktów. Po chwili przerwy wróciłem do gry, Isla. Tym razem od początku. Znowu ten sam problem... Podkładają na A, a wszyscy idą na B. I tak na zmianę... No i trochę martwiące jest to, że w ciągu 1.5h na serverze nic się nie zmieniło i jeden team jak wdupiał , tak wdupia dalej... Także może warto było by wprowadzić coś takiego jak mieszanie team'ów po każdej rundzie ;)? Chyba, że tak jak mówiłem ja tak pechowo zawszę zostaje wrzucony do tego słabszego teamu :D .

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2011, 11:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
napisze Ci tak najczesciej tych co przenosze z teamu do teamu wychodza z serwera to raz a dwa ludzie wychodza roznie nieraz sie dziwimy ze po wygranej rundzie wychodza ludzie z wygranego teamu (tak powiedzmy z 4-5) i teraz jak zrobic balans ? przeciez nie wiem co za "prosy" dojda i kogo przerzucilo z tamtego teamu
ja tez czesto gram z takim teamem ze mnie jasna .... strzela ale nie robie balansu zeby gralo mi sie lepiej bo za pare rund bedzie odwrotnie nam bedzie szlo im juz nie i znow balance, TEAM!!!
nastepna sprawa czesto przychodza jakism klanem ludzie lub poprostu z kolega i co mam ich rozdzielac? to wyjda
i tak w kolko
poprostu jak jest taki team to albo trzeba to przezyc i za kawalek bedzie dobrze albo grac paczka/klanem gdzie mozna jednak cos wiecej zrobic (chociaz nieraz gramy w kilku a team jest tepy jak cholera to se mozemy...)

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 mar 2011, 19:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
zmiana serwera
zapraszamy na nowy (zasady bez zmian)

Obrazek

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 23:01 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 20:49
Posty: 18
Kolego z klanu PH ja mam do was propozycje ale nie umiem sie skontaktowac bo na waszej stronie nie da sie zarejestrowac - cos tam jakis blad macie.
Propozycja jest taka:
Prowadze serwer *** CRAZY *** DM 100 tiketow + Procon na primary target , serwer stoi na gamesrwers w amsterdamie.
Problem jest taki ze malo ludzi tu zaglada , czsami jest voll ze sie wejsc nie da ale najczesciej swieci pustkami - no jak byly ferie to byl nonstop pelny - chcialbym se pograc ale nie lubie grac jako gosc - mam charakter domatora :).
Cieszyl bym sie jakby sie znalazlo dla mnie i dla kolegi PICADOR 2 miejsca w waszym klanie , wzamian nadla pociagniemy nasz serwer oczywiscie juz pod nazwa Polish Hussars i admini PH oczywiscie dostana dostep do zaruadzania serwerem .
Ewentualnie zamkniemy wogole nasz serwer i tutaj przy takiej opcji chcialbym sie dowiedziec czy mozna u was miejsce znalezc bo bez klanu to tak jakos lyso jest.
Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2011, 20:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
na stronie zarejstrowac sie nie da ale na forum jak najbardziej
zapraszam na ts i na nasz serwer pogarmy pogadamy i zobaczymy :wink:

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2011, 19:43 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2011, 18:20
Posty: 1
ehhh.. gdy kupiłem battlefield-a to pierwszym serwem był ten od ph...miła atmosfera...na ts-ie siedziałem...uczyłem się grać...każdy dawał mi jakąś rade i coraz lepiej grałem...aż do czasu gdy na ts-ie powiedziałem, że w warrocku zhańbiłem się grą na hacku...wiedziałem, że gra na hacku jest dla kida i nuba...ale miałem chwile słabości...każdy grał na hakach to i ja spróbowałem...po tym bez żadnego prawa łaski...ban na ts-ie i serwie... szkoda, bo tak miło mi się z wami grało ;/
PZDRO. Mr0czny (ten nick mam od kilku lat...począwszy od "mu online")


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL