JarasS napisał(a):
lama a nie admin bo nic z powyższego nie zrobiłem.
Ja widziałem co innego, ponadto wyzywanie mnie poprzez pw potwierdziło tylko słuszność mojej decyzji.
wlochu1990 napisał(a):
Mam pytanie jak wpisuje nazwe serva w wyszukarce w bfbc2 to nic mi nie wyskakuje prosze o pomoc ;] z góry dziękuja za jakąkolwiek pomoc
Ta wyszukiwarka raz działa, raz nie. Wpisz LAMA i powinieneś znaleźć Nasz serwer.
raptoR_rage napisał(a):
+ kickowanie graczy za free
2 razy wyleciałem w ciągu 10 minut za nic :] gdy grałem z blizną i axelxanem przy czym nie łamałem żadnej z zasad.
Są dwie możliwości wylecenia za tzw. "za nic" . Kick z automatu, z powodu nierównych składów, jeżeli jestem na serwerze to wyrzucam ręcznie, jeżeli nikt nie chce się zmienić. W pierwszej kolejności lecą gracze z zagranicy, Polaków zostawiam
Druga ewentualność zrobienie miejsca dla Klanowiczów, ale stosuję powyższą zasadę nietykalności Polaków
Ewentualnie mogłeś traci połączenie z pb, operator serwera gry pisał, że są problemy z Plasmą EA (4,5,6kwietnia) z tego powodu 50% serwerów zaczęło masowo wyrzucać ludzi.
Zarrik napisał(a):
Iuz napisał(a):
- Zabrania się używania wulgarnego języka i zachowań,
kopiecie za przeklenstwa w grze, w ktorej co chwila Czaruś Pazura sle wiąchy ?
LOL
Jest różnica między przeklinaniem, a obrażaniem innych graczy, ale z założenia nie toleruję przekleństw na chacie, na ts to już inna bajka
PS. W najbliższym czasie zamierzamy uruchomić kolejny serwer klanowy