Teraz jest 22 lip 2018, 06:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 gru 2010, 12:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 16:49
Posty: 245
Lokalizacja: Bar "100 Radów"
W trakcie gry wpisujesz komendy na czacie to wystarczy ,nie będziesz przecież wyskakiwał do pulpitu co 2 minuty bo ktoś powiedział "doopa"

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 14:32 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 20:49
Posty: 18
Adriano47 napisał(a):
W trakcie gry wpisujesz komendy na czacie to wystarczy ,nie będziesz przecież wyskakiwał do pulpitu co 2 minuty bo ktoś powiedział "doopa"


tia , ze tak powiem polemizowal bym tu - jak ktos ma nick : yhgaz23_'*jkj to jak mam go zbanowac z pozycji gry? i tak musze wejsc w prococna albo guardiana i nicka skopiowac wiec latwiej jest mi to zrobic przeskakujac alt+tab i mam wszystko pod reka i powtarzam : jak banuje z guardiana to jest to widoczne na konsoli w grze a jak to robie z procona to to nie jest widoczne - jezeli procon nie ma mozliwosci ustawic takiej banalnej rzeczy jak info sey lub yell o zbanowaniu gracza to jest to dla mnie program conajmniej uposledzony ale nie wierze ze tego sie nie da ustawic.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 18:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
jak masz guardiana piszesz komende /kick nick (tu mozesz nawet 1 litere wpisac i jesli nikt nie ma tej litery tylko on to poleci jak nie to wpisujesz tyle liter zeby sie nie pokrywalo z innymi)

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 20:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 16:49
Posty: 245
Lokalizacja: Bar "100 Radów"
Chopie :wink: kurna to wpisujesz tylko !kick sajd374535 baserape i poleciał i wszyscy to widzą.Potrzebujesz do tego plugina in game admin.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010, 18:51 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 20:49
Posty: 18
kurde ale jestescie uparci :D
ja wiem o tym ze tak mozna i jest oki jednakze wole banowac bezposrednio z programu to przeciez jest ulamek chwili alt+tab i jestem na guardianie lub na proconie i na ta chwile jak juz pisalem rozwiazalem ten problem uzywajac obydwu programow bo w guardianie nie umiem ustawic killstreaka ze pokazuje ze gracz xxx ma 5 kill.... itd ale w proconie brakuje mi wlasnie tego ze jak banuje to nie widac tej komendy i dajcie juz spokoj z tym ze mam to robic z konsoli w grze bo ja chec to robic bezposrednio z programu iiiiiiiiiiiiiiiii jak banuje z guardiana to wszystko widac a jak z procona to nie widac i to mnie rozbraja kazdy z tych programow jest fajny ale zaden nie jest w 100% zadowalajacy , ale sa darmowe :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2010, 02:31 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 20:49
Posty: 18
[/quote]
heh możesz mieć prova z Useju a serwer w Niemczech ;)[/quote]
a przepraszam bardzo a gdzie ten serwer w niemczech ? bo Londyn to cosik nie ten tego - chyba nie w niemczech :/
Apropo primarytarget.com : teraz mam serwer na gameserwer i jakbym sie chcial przeniesc na primarytarget.com to jak to bedzie z pingami ? bo widze ze cenowo chyba taniej wychodzi primarytarget no i na miejscu procon ale boje sie zeby lagow nie bylo . jak to tam wyglada ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2010, 10:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 16:49
Posty: 245
Lokalizacja: Bar "100 Radów"
Mieliśmy serwer w Londynie teraz jest we Frankfurcie a lagi hmm raz są raz nie ma,czasem mam "gupie" wrażenie że tylko na nowych mapach czasem sraczki dostanie.I, tak masz rację Londyn nie jest w Niemczech,podobno.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2010, 11:03 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 20:49
Posty: 18
no ja juz nie wiem bo frankfurtu tam nie widze do wyboru :shock: z europy jest tylko Londyn i Francja , sory ale Frankfurtu tam nie widze moze jakis limit mieli albo cos , ale skoro piszesz ze lagi bywaja to ja zrezygnuje bo na gameserver buja mi ladnie.
Pozdro.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2010, 13:54 
Offline

Dołączył(a): 3 gru 2010, 14:18
Posty: 35
U nas lagów nie ma. Wystarczy pilnować pingów na serwerze i jest luz. Znaczy ja mam lagi ale to wina mojego routera który postanowił się zepsuć. :stupid:

Jak jest u Ciebie możesz sam sobie sprawdzić. Wejdź na serwer PURE albo do nas na WarSaw. I okaże się czy masz lagi. Ja się przeniosłem z Gameservers na Primary target. Po pierwsze jest taniej o 10% mniej więcej a po drugie wszystko jest w jednym miejscu a jednak host dla PRoCon się przydaje.

Na PT są serwery w DE wystarczy się zgłosić na Live Czat zamiast rejestrować. Tam pogadać z gościem i będzie ok. Jak tak zrobiłem. Gościu wszystko ustawił a ja dostałem tylko info żeby zapłacić. Trzeba przyznać że support mają zajebisty.

_________________
Obrazek

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

— Albert Einstein


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2010, 14:47 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 20:49
Posty: 18
h2o napisał(a):
U nas lagów nie ma. Wystarczy pilnować pingów na serwerze i jest luz. Znaczy ja mam lagi ale to wina mojego routera który postanowił się zepsuć. :stupid:

Jak jest u Ciebie możesz sam sobie sprawdzić. Wejdź na serwer PURE albo do nas na WarSaw. I okaże się czy masz lagi. Ja się przeniosłem z Gameservers na Primary target. Po pierwsze jest taniej o 10% mniej więcej a po drugie wszystko jest w jednym miejscu a jednak host dla PRoCon się przydaje.

Na PT są serwery w DE wystarczy się zgłosić na Live Czat zamiast rejestrować. Tam pogadać z gościem i będzie ok. Jak tak zrobiłem. Gościu wszystko ustawił a ja dostałem tylko info żeby zapłacić. Trzeba przyznać że support mają zajebisty.


No ja narazie postawilem tam procona wczoraj sie chwile pomeczylem ale juz jest oki wszystko buja jak nalezy dzisiaj wejde do was na ten serwerek to porownam pingi ale sie tak zastanawiam czy jak juz zapolacilem za procona na primarytarget za 3 miesiace to czy to terazt sie jakos zgra ? bo jak u nich sie tez serwer wezmie to tanie niby mialoby byc choc to akurat smieszne pieniadze wiec nie ma sie o co rzucac ale nie wiem czy jest jakas roznica jak mam u nich serwer od razu z proconem czy jak pozniej wezme u nich serwer a procona mam juz wczesniej ale mysle ze nie bedzie roznicy bo przeciez nawet teraz dziala wszystko oki.
Dzisiaj was odiwedze o ile was znajde.
pozdro.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2011, 13:40 
Offline

Dołączył(a): 3 gru 2010, 14:18
Posty: 35
Cenowo jak już pisałem wychodzi mniej więcej 10% różnicy na całości. Suma summarum w ciągu roku może zebrać się sporo w zależności od tego jaki serwer się weźmie. Co do hosta pod procona. Może zamienią ci np z 3 na 5 opłaconych miesięcy bo tak to mniej więcej wyjdzie po zniżce. I nie ma co mówić że 2$ to nic. Tu 2$ tam 2$ i robią cię na niezłą w sumie kasę :)

_________________
Obrazek

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

— Albert Einstein


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 18:00 
Offline

Dołączył(a): 3 gru 2010, 14:18
Posty: 35
jak ustawić żeby np po wpisaniu !rules pojawiały się zasady serwera?

_________________
Obrazek

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

— Albert Einstein


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2011, 12:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 16:49
Posty: 245
Lokalizacja: Bar "100 Radów"
Trzeba pobrać jakiś plugin ale nie pamiętam który to konkretnie wejdź na strone phogue.net tam masz kilka stron z pluginami albo w proconie znajdź odnośnik "więcej plaginów"

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2011, 12:41 
Offline

Dołączył(a): 3 gru 2010, 14:18
Posty: 35
Dzięki już w między czasie znalazłem co chciałem :)

_________________
Obrazek

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

— Albert Einstein


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2011, 15:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2010, 18:28
Posty: 10
Dla scislosci poprawie kolege Adriana :) serwer nie leży we frankfurcie, lecz gdzies w niemczech pod granica francuska (nie pamietam niestety miasteczka - jakas wioska :) )

H20: macie serv z PT? ile slotow?

Co do PT to ogolnie obsluga dobra, ale coraz bardziej niepodobaja mi sie lagi serwerowe, probowalismy juz roznych rzeczy razem z gosciem z PT, 3 x zmienialismy lokalizacje, ale wyglada na to ze niemcy i rotterdam nie maja dobrej serwerowni bo w mojej opinii najlepiej bylo w UK :evil:

Jakie macie doswiadczenia z gameservers? jakie pingi? ile slotow? jaka obsluga?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL