Teraz jest 16 wrz 2019, 08:17

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 mar 2011, 17:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2010, 17:53
Posty: 131
Przegladajac yt trafilem na filmik ukazujacu gre na serverze z nieskonczona iloscia ammo.
To nie byl cheat tylko po prosu taki server, jednak jak wpisuje jego nazwe w wyszukiwarce serverow to nic nie znajduje, czy u was tez tak jest ?
link gdzie mozna zobaczyc servery : http://bfbcs.com/bfbc2_server/list


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 17:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 23:31
Posty: 190
Lokalizacja: Radom
Wpisz sobie ammo, znalazlem kilkanascie takich serwerow.

_________________
Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy-kibice.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 17:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2010, 17:53
Posty: 131
Serio ? Chodzi mi o ta wyszukiwarke serverow w grze bo u mnie nic nie znajduje tylko jakis server : shotgun without special ammo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 18:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 23:31
Posty: 190
Lokalizacja: Radom
Wpisz AMMO lub Ammo, wyszukiwarka w grze bierze pod uwage wielkosc liter.

_________________
Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy-kibice.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 18:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2010, 17:53
Posty: 131
Wpisywalem dalej nie wyszukuje. Nie wiem dlaczego u Ciebie znajduje


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 19:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2010, 17:53
Posty: 131
link do jednego z filmikow http://www.youtube.com/watch?v=bRqyUPaAtJE

to do this:

Typ these into your Frostbite server console (not Rcon)
( O co z tym chodzi ? :stupid: )

(or just copy+Paste)

Server.HasUnlimitedMags true/false
Server.HasUnlimitedAmmo true/false

(true = on and false = off)

My server info:

[NL] SPECACT FUN server
8 player slots
Category:

Gaming
I jeszcze jedno znalazlem taki server o nazwie Awesomeness to jest wlasnie ten o ktory mi chodzi tylko ze ma haslo :/
http://www.youtube.com/watch?v=WSgFh8KE ... re=related


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 20:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 23:31
Posty: 190
Lokalizacja: Radom
Odznacz wszystkie pola w filtrze serwerow, wybierz wszystkie tryby gry, wszystkie mapy i wsio regiony, a potem wpisz.

_________________
Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy-kibice.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 20:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2010, 17:53
Posty: 131
Odznaczylem dalej nie dziala
ALE O CO Z TYM CHODZI BYLO NAPISANE POD JEDNYM Z FILMIKOW

Typ these into your Frostbite server console (not Rcon)
( O co z tym chodzi ? :stupid: )


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL