Gram robił konkurs chyba jakiś tam...w każdym bądź razie dostałem dziś od nich maila z kluczem, który oddałem komuś z tego forum. Może im zostało tych kluczy albo cuś...cieszyć się trzeba

W preorderze na gramie limitowanej to jest ciekawe:
Cytuj:
Edycja Limitowana Battlefield: Bad Company 2 będzie dostępna wyłącznie dla osób, które zamówią ją przed premierą.
Ilość ograniczona! Produkt stanie się niedostępny po wyczerpaniu ilości, którą będziemy dysponować - jeśli nie możesz go dodać do koszyka, zamów edycję standardową.
Na szczęście ja swojego preordera zaklepałem już dawno

Pzdr
/edt/
OCB z tym? ze sklepu GRAMER.pl preordera BF2 PC
Cytuj:
Wszyscy, którzy zamówią u nas przed premierą Battlefield: Bad Company 2, otrzymają w momencie poprawnej autoryzacji płatności kod dający dostęp do specjalnego przedmiotu w grze - karabinu AKS-74U.
AKS-74U to odmiana znanego wszystkim rosyjskiego karabinu szturmowego. Ceniony za niezawodność AKS-74U jest ulubioną bronią inżynierów ze względu na jego poręczność i dużą siłę automatycznego ognia. Wprawdzie nie jest tak celny na duże odległości jak zwykły karabin szturmowy, ale jest niesamowicie stabilny podczas poruszania się i wymiany ognia na krótszych dystansach.
Autoryzacja płatności, a jak biorę za pobraniem to dostanę (i kiedy)?