amd x2 250+ 3ghz
radeon 4870 512mb
4gb ram
windows 7 gamer edition
1680x1050 medium, na high mialem wrazenie ze schodzi chyba do 30fps, bede musial sprawdzic, moze to tylko autosugestia
z wygladu gry tylko narzekam tylko na drzewa, jak na taka gre mozna to bylo zrobic lepiej
zonk mialem ze nie mozna sie klasc, ale jak ktos lezy to przynajmniej wiadomo ze nie zyje
battlefield moments rox, przykucnalem za belami z drewna, po chwili ja ogluszony a po belach ani sladu, ukrylem sie w budyneczku obok, po chwili z budynku ruiny zostaly
raz sie z jakims gosciem w moim zespole tluklem o pierwsze miejsce na koniec rundy, jedyne co moge to wspolczuc przeciwnikom, on mial czolg, ja snajperke a czasem i z nim w czolgu bylem. Przeciwnicy chyba nie za bardzo wiedzieli co sie dzieje mimo ze runde przegralismy, ja mialem wynik kolo 3700 za sama gre a on byl zaraz za mna
wkurza mnie ze gra nie potrafi zapamietac wybranego przeze mnie mortara i runde zaczynam z dynamitem jak zapomne to zmienic, chociaz raz z budynku rzucilem caly dynamit, odpalilem i info o zniszczeniu czolgu wroga

ludzie czy wy nie umiecie uzywac mortara? to nie jest tylko lornetka, to jest nalot, jak ja gralem mialem wrazenie ze tylko ja potrafie go uzywac, w sumie dzieki temu potrafilismy runde wygrac bo wrog stanal gdzies pojazdem ktory zostal po chwili przeze mnie zmasakrowany, gralem 6h z przerwami na probe wejscia na serwer, dla snajpera i pojazdow wszystko odblokowane (do momentu az zmniejsza limit pktow ktory wynosi ponad 10000000), jutro sie biore za mechanika, potem medyk albo szturmowiec
ps.Mi sie wydaje czy bronie medyka maja mały rozrzut w porownaniu do starych bfow
ps2. mezczyzni moga brac slub cywilny od 21 lat, ktos tu nie uwazal na wosie