Witam
Mam za soba cala serie BF-ow od 1942 po 2142, pierwszy raz biore udzial w beta testach.
Nick w grze
Sarzyk-PL Moje spostrzezenia co do BC2 sa nastepujace:
. Wystepuja problemy z dzwiekiem... harczy w menu i grze, mam karte sound blaster Audigy 1. (dajcie znac o podobnym problemie, czy tylko jak taki mam?) zmienilem karte na ta z plyty glownej, problem rozwiazany. Mozliwe, ze karta jest zbyt stara2. Poza tym gra jest zdecydowanie zbyt przeswietlona, w porownaniu do BF 2142, gdzie wiekszosc map byla rowniez sniezna. Bola oczy.
3. HUD w czolgu to jakas porazka, systemy celownicze zbyt jaskrawe, szczegolnie te pomaranczowe chyba u ruskich.
4. Nacisniecie zbyt wielu klawiszy moze powodowac przelaczenie na pulpit, powrot do gry jest mozliwy.
5. Zolnierz, ktory nie moze sie czolgac?! Mam nadzieje, ze w finalnej wersji wprowadza pozycje lezaca. :/
6. Gdzie jest caly inwentarz komend pod litera q? "dziekuje, przepraszam" etc. Chyba z tego nie zrezygnowali...
7. Jak "zdjalem" kierowce quda, to do konca rundy pozostal na tym obszarze dzwiek pracy silnika! Nawet po zniszczeniu pojazdu.
8. Problemy ze zbalansowaniem druzyn.
9. Krzyzyk oznaczajacy trafienie w cel, pokazuje sie czasem bez powodu.
10. Mialem tez sytuacje zerowej punktacji wszystkich graczy w tabeli oraz brak unlockow.
11. Kamera smierci potrafi sie zablokowac, w szczegolnosci w poblizu scian i skal.
Pozdrawiam
Sarzyk