Teraz jest 17 lut 2025, 12:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lut 2010, 15:59 

mi nie działa z bf'a 2142

PostNapisane: 7 lut 2010, 16:16 
Moderator forum

Mofixil napisał(a):
nie mogłem zupełnie rozpoznać czy człowiek przed moim celownikiem to wróg czy przyjaciel, nie ma jasno pokazane (albo ja jestem ślepy), gdzie jest czerwony nick, gdzie jakiś wskaźnik Enemy/Friend?
Jak na mnie beta jest zupełnie niegrywalna i zostanę przy MW2 do Dema/Update/Full'a.

Swój na niebieski znacznik, wróg albo nic nie ma albo czerwoną ikonkę jak został "oznakowany"

Współpraca jest niezbędną inaczej klapa, oczywiści zawsze znajdą się elementy które kradną ci sprzęt jak go naprawiasz, takie życie :( . Snajperzy na początku się przydają bardzo , sam zaczynam tak i jak obrońcy nie pomyślą to 30 s i nie ma punktu B, jeszcze 2-3 naloty i A leży.
Co do wołania o ammo czy apteczkę to jest ciężko, często trzeba na czacie wołać. Ogólne wrażenia niezłe zobaczymy co CQ pokaże. Resp na swoje drużynie - dobra sprawa . Jak by tylko można było ustawić na serwerze kicka za brak przyłączenia się do drużyny to może niektórzy zrozumieli że należy wciskać odpowiedni przycisk :)

PostNapisane: 7 lut 2010, 17:15 

Wolanie o ammo co raz wiecej ludzi czai ale pretensji nie mam jak ktos nie slyszy w wirze walki. Ten bf jest zdecydowanie najglosniejszym ze wszystkich, nie zawsze jest latwo uslyszec wolanie o ammo w tle rykow ze snajper, ze granat, ze zabilo sie kogos, ze czolg itd.

Swoja droga ostatnio lubie zaczynac jako pan inz po stronie atakujacej. Strzalka naprowadzajaca w stacjonarny mg i stacjonarna wyrzutnie rakiet to 100% pewne kille. Podobnie da sie trafic w MG w oknie domku po prawej stronie. Potem tez jest co robic wspomagajac czolg wiertarka a jak nie, to kompaktowy xm8 jest imo bardzo skuteczna bronia na krotkie i srednie dystanse w tej becie wiec na linii frontu pan inz nie ma sie tez czego wstydzic.

Nigdy wiem czy przypadkiem to nie bug, ale pare razy bylo tak, ze strzelilem pistoletem na strzalki w stacjonarny MG a moj znacznik zaczal sie poruszac. (teoria: ktos wychodzacy z "oznaczonego" mg zabiera ze soba kwadracik do namierzania). Strzal w tym wypadku pare razy dal mi fraga.

PostNapisane: 7 lut 2010, 18:39 

Wkurza mnie to że nie można leżeć, jak mam być snajperem jak padnąć nie mogę?

PostNapisane: 7 lut 2010, 18:41 

Sposób na bycie najlepszym na mapie:
Właśnie przed chwilą byłem świadkiem dość niecodziennej sytuacji :D
W pewnym momencie sprawdziłem tabelę wyników i ku mojemu zdziwieniu jeden z gości z drużyny po niecałych 5 minutach gry miał prawie 2 tys. pkt... "Prawdopodobnie zaczął szaleć z UAV" - pomyślałem i nie zastanawiając się ani chwili dłużej pobiegłem na pierwszą linię frontu. Co jakiś czas sprawdzałem tabelę, a gościowi punktów przybywa i przybywa! Jako jedyny miał już 5 tysięcy punktów, a druga osoba na mapie miała zaledwie 1700.
Podczas dalszej rozgrywki, niefortunnie zostałem ustrzelony przez Amerykanina, więc postanowiłem, że pojawię się przy owym koledze z drużyny. Co się okazało? Umówił się z drugim kolegą z teamu, że tamten będzie cały czas popełniał samobójstwa, a ten go będzie leczył. Nawet się rozglądałem czy jakiegoś snajpera nie ma, który mu pakuje headshoty cały czas, ale to się działo z daleka od pola bitwy...
Tutaj macie dowód: http://www.xfire.com/video/21063f/
Wiem, że jakość jest zafajnista i zero lagów, ale wybaczcie mi to :P

PostNapisane: 7 lut 2010, 18:49 

W pierwszym Bad Company na początku też tak było. Oczywiście jak zaczęli zerować konta takim cwaniakom to cały proceder się skończył.

PostNapisane: 7 lut 2010, 18:52 
Moderator forum

Co wy tak płaczecie, zwykły stat padding - kto tego nie lubi ;)

PostNapisane: 7 lut 2010, 18:53 

W ogóle w tej grze jest jakieś radio tak jak było w BF 2142? Trochę mnie wnerwia mnie jego brak, takie uwstecznienie w rozgrywce.

PostNapisane: 7 lut 2010, 19:02 

Na pewno jest, sprawdź w opcjach którym przyciskiem "włączasz rozmowę" ;)

PostNapisane: 7 lut 2010, 19:13 

maties7 napisał(a):
W ogóle w tej grze jest jakieś radio tak jak było w BF 2142? Trochę mnie wnerwia mnie jego brak, takie uwstecznienie w rozgrywce.

Komunikacja odbywa się chyba poprzez wciśniecie klawisza "alt lewy" lecz tak jak przycisk leżenia lub klawisz "C" zmiana widoku kamery nie działają :cry: przynajmniej u mnie :!:

Nie wiem czy przez ten miesiąc BETA testów poradzą sobie z tyloma niedociągnięciami .... będą wychodzić PATCH do PATCH y :lol:

Oby tylko nie odbiło sie na tym to negatywnie bo gra nie należny do tanich i pewnie dużo graczy ( fanów BF a ) pozostanie jeszcze długo przy poprzedniej wersji :mrgreen:

PostNapisane: 7 lut 2010, 20:00 

Blizzen napisał(a):
Swietnie sie gra ostatnio. Normalnie nie ma kamperow.
http://i45.tinypic.com/2evxj7d.jpg

eeee selfbust fajne WH ...

Bez kitu nikt nie zauważył ?

Ostatnio edytowano 7 lut 2010, 22:27 przez DeV, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 7 lut 2010, 20:04 

Włączanie rozmowy... lewy alt...

Tylko się zdaje, że prowadzicie mnie do komunikacji głosowej, a mi chodzi o radio.

Myślę, że screen z bf 2142 będzie wyjaśniał najlepiej:
Obrazek

W Bad Company 2 czegoś takiego nie widzę. Niby jest tam coś pod klawiszem Q, ale jest to jakieś beznadziejne.

PostNapisane: 7 lut 2010, 21:04 
Zbanowany

też jest denerwujące brak leżenia, i podczas biegania nie da się biegnąć w bok tylko iść, brak możliwośći zbliżeń przez lunetę snajper tylko z góry opcja 0x 4x 12x, jest jeszcze jeden slot zdolności (specjalności), który się nie zapełnia w BETA może ktoś wie co tam będzie?

PostNapisane: 7 lut 2010, 21:12 

może do tego dać brak jednej-dwóch rzeczy: gdy mówimy powinna się pojawiać ikonka jak w bf2 i proszenie o ammo/meda jak z menu pod Q(każdy med/asfalt wie że chcemy apteczkę/ammo)

PostNapisane: 7 lut 2010, 21:40 

@Zbysiunio
Tam chyba pojawia się dodatkowa umiejętność dla pojazdów ;)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2