No ja znalazłem już swoje 2 ulubione klasy którymi będę grał są nimi:
Recon (zwiadowca)
Eng (Inżynier)
Obie klasy potrafią zdziałać cuda
Recon nie jest już ograniczony tylko do siedzenia gdzieś daleko z karabinem wyborowym w garści, choć oglądnie z daleka jak pocisk leci i trafia centralnie w czapę drugiego snajpera to po prostu poezja, w dodatku ta cudowna balistyka ahhh miodzio koniec ze strzelaniem tylko na wprost na koniec krzyżyka. smile_prosty.gif
Do tego dostajemy C4, kulki zwiadowcze i już pułapka gotowa. icon_twisted.gif
Eng to prawdziwy dewastator zabójczy na krótki dystans i niebezpieczny dla każdego innego z pojazdem włącznie biggrin_prosty.gif
wyrzutnia Gustav to istna snajperka z wybuchowymi pociskami, choć powiedział bym że czasem za mało ale czasami nie można mieć wszystkiego biggrin_prosty.gif wiertarka rulzzzz laugh.gif
gra jest boska ;]
Co do pewnych wad nie zawsze słychać jak ktoś krzyczy daj ammo, czy o apteczkę ale widać to na mapie
zbyt mało ludzi umie używać klawisza "Q" choć bywają z nim problemy nie zawsze działa.
Dużo ludzi woli walczyć między sobą niż pomagać swoim w zwycięstwie 4 engów a żaden nie naprawi czołgu eh...
Filmik jak nie być noobem powinien być obowiązkowo dołączony do gry w ramach instrukcji biggrin_prosty.gif
http://www.youtube.com/watch?v=jsJwrHIGGnkA cha jeszcze jednana informacja co do grafiki jeżeli wasza karta obsługuje Dx11 to tylko na nim osiągniecie maksymalną wydajność to samo jeżeli obsługuje Dx10 u mnie wyglądało to tak
na Dx9 30-50 FPS
na Dx10 40-90 (strasznie duży rozrzut) ale wydajność dużo lepsza
i małe pytanie czy ktoś wie w którą stronę przesuwać
enderAheadLimit aby dawało to zmniejszone lagi ?