Teraz jest 10 gru 2019, 02:58

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 lut 2010, 19:50 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2010, 18:50
Posty: 32
Lokalizacja: Gdańsk
KhazarOne napisał(a):
Autoryzacja płatności, a jak biorę za pobraniem to dostanę (i kiedy)?


Po odebraniu gry od kuriera, ktory ci przyniesie gre, pojawi ci sie na twojej stronie na stronie gram.pl kod odblokowujacy ten wlasnie karabin.

Piospi napisał(a):
Czy ktoś wie gdzie są jeszcze do kupienia egzemplarze Limitowanej wersji z tym kodem ?


A w sklepie na gram.pl juz nie ma? Trzy dni temu kupowalem i jeszcze byly.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 19:55 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Niestety nie, nie chce w ogóle wsadzić do koszyka. Inne wersje dają się zamówić :/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 20:23 
Offline

Dołączył(a): 31 sty 2010, 22:14
Posty: 9
Też chciałem z gram.pl wsiąść wersję limitowaną ale już nie ma, w końcu zamówiłem wersję zwykłą tam, co do wersji limitowanej, jest ona dostępna na EA Polska, tyle ze na gram.pl dodają jeszcze jedną broń.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 20:56 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2010, 18:50
Posty: 32
Lokalizacja: Gdańsk
Majk napisał(a):
Też chciałem z gram.pl wsiąść wersję limitowaną ale już nie ma

Hmm ciekawe, na pewno? <mysli> Ja teraz sprobowalem i normalniemoglem dodac do koszyka. Bierzecie z tej strony: http://www.gram.pl/sk3_9QzlH,7_Battlefi ... owana.html ?

Bo ja tam teraz, aby sprawdzic dodalem do koszyka i sie udalo, zreszta zobaczcie:

Obrazek

Nie klikalem juz dalej na zamowienie, ale dodac do koszyka to dodalem bez problemu. Hmm dziwne :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 21:19 
Offline

Dołączył(a): 31 sty 2010, 22:14
Posty: 9
Tak można dodać do koszyka ale jak przechodzisz dalej to mi wyskakuje że wybrałem 14 kopii i nie można kontynuować, próbowałem kilka razy, zmieniać jeszcze raz wybierać itp. i nie udało mi się tego ominąć.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 22:02 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2010, 18:50
Posty: 32
Lokalizacja: Gdańsk
Majk napisał(a):
Tak można dodać do koszyka ale jak przechodzisz dalej to mi wyskakuje że wybrałem 14


Moze to przez to, ze tak duzo razy wlasnie probowales? Byc moze po prostu 14 razy kliknales na "Dodaj do koszyka", a to zapamietuje te dodania w koszyku i stad tyle tych kopii. Sprobuj moze oproznic caly koszyk, wylogowac sie, zalogowac sie ponownie, sprawdzic czy koszyk jest pusty i sprobowac wtedy jeszcze raz.
Jak sie nie uda to faktycznie, pewnie sie juz im skonczyly.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 23:41 
Offline

Dołączył(a): 31 sty 2010, 22:14
Posty: 9
Spróbowałem jeszcze raz i to samo, wiec pewnie im się skończyły, dzisiaj już i tak u nich zwykłą edycję zamówilem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lut 2010, 00:25 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Na 100% im się skończyły, bo nawet jeśli chcę dalej przejść to mi wpisuje, że chcę zamówić "-11" sztuk :shock:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lut 2010, 01:04 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2010, 18:50
Posty: 32
Lokalizacja: Gdańsk
Dokladnie, macie racje. Chcialem zobaczyc i mialem to samo, swoja droga fajnie wyglada te -10 sztuk i kwota
"do zaplaty" na sume -1299zl :D Wylaczylem szybko, bo jeszcze by do mnie przyszli i chcieli jakies pieniadze :P :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lut 2010, 02:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2003, 10:59
Posty: 167
Skoro kwota jest na minus, to raczej oni powinni dać Ci kasę ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2010, 14:14 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2010, 18:50
Posty: 32
Lokalizacja: Gdańsk
Na Gry-Online pojawil sie news o tym, ze kazdy posiadacz pre-ordera, bedzie mogl zupgrade'owac go do wersji limitowanej. Wiec jezeli ktos do tej pory zamowil gre, ale nie zalapal sie na wersje limitowana to nie powinien sie martwic.
Poza tym jest mowa o bezplatnych DLC, kodach VIP w pudelku i innych dodatkach.

Tutaj link do newsa: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=50430

Niedlugo tresc bedzie niedostepna, wiec cytuje najwazniejsze fragmenty:

Cytuj:
Właśnie poznaliśmy kolejne – związane są one m.in. z platformą DLC oraz bonusami dla osób, które zamówią grę w systemie przedpremierowym.

Zacznijmy od tego, że w każdym nowym egzemplarzu gry zawarty zostanie jednorazowy kod VIP, przypisywany do konta EA.com. Aktywując go w ramach gry uzyskacie dostęp do wewnętrznej bazy z DLC (w inny sposób nie będziecie mogli ich pobrać). W przyszłości posiadacze kodu będą również mogli liczyć na różnego rodzaju gratyfikacje – w tym darmowe dodatki.

Z tego też względu nabywcy używanych egzemplarzy BC2 chcący uzyskać dostęp do nowej zawartości, będą najprawdopodobniej zmuszeni uiścić za tę przyjemność dodatkową opłatę. W przypadku ME2 było to 15 dolarów/euro – wszystko wskazuje na to, że będzie to standardowa cena w przypadku gier Electronic Arts.

Ponadto w dniu premiery strzelaniny jej nabywcy uzyskają dostęp do zestawu pierwszych DLC, którymi będą najprawdopodobniej nowe mapy do trybu multiplayer. Startowe dodatki pozostaną darmowe przez mocno ograniczony czas, po czym zostanie na nie nałożona niewielka opłata.

Jakby tego było mało, wszystkie osoby, które zamówią Bad Company 2 w systemie przedpremierowym otrzymają darmowy upgrade do edycji limitowanej. Będzie się to wiązać z uzyskaniem dostępu do sześciu specjalnych dodatków.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2010, 23:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2003, 10:59
Posty: 167
Z tym DLC to moim zdaniem bardzo zła wiadomość. Znowu będzie tona nie wartego wydania kasy syfu :/ Najbardziej obawiam się tego, że w grze nastawionej na rozgrywkę muti player może się to odbić na tych, którzy nie będą kupowali DLC. Np. gramy sobie na jakimś serwie i nagle ładuje się mapa z DLC, której nie mamy. Pozostaje nam tylko poszukać sobie inny serwer, na którym akurat trwa rozgrywka na jednej z dostępnych dla nas map.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2010, 10:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
Duqq napisał(a):
Poza tym jest mowa o bezplatnych DLC, kodach VIP w pudelku i innych dodatkach.

Brzmi to tak, jakby mieli w dupie graczy. Nie kupiłeś pre-ordera oraz ociągasz się z kupnem gry i kupisz od kogoś grę? To masz pecha i będziesz musiał za wszelkie dodatki płacić, gdy reszta miała to za darmo.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2010, 10:45 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
maties.... witamy na swiecie!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2010, 12:58 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2010, 18:50
Posty: 32
Lokalizacja: Gdańsk
maties7 napisał(a):
Brzmi to tak, jakby mieli w dupie graczy. Nie kupiłeś pre-ordera oraz ociągasz się z kupnem gry i kupisz od kogoś grę? To masz pecha i będziesz musiał za wszelkie dodatki płacić, gdy reszta miała to za darmo.

Kazdy medal ma dwie strony. Ja bym bardziej powiedzial, ze to nie system olewania graczy, tylko premiowania pre-orderowcow. Cala reszta ma normalnie. Zreszta niewiadomo czy te platne dodatki beda takze na PC, czy tylko na konsole. Wydaje mi sie, ze pierwsze DLC z mapami, ktore ma sie pojawic w dniu premiery, bedzie darmowe dla kazdego. Przynajmniej jezeli chodzi o wersje PC.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL