Teraz jest 18 sie 2019, 12:59

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 sty 2010, 00:26 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2005, 17:14
Posty: 1116
Lokalizacja: Poznań
Zagrałeś już w betę, coś Ci się szczególnie podoba, albo zdecydowanie nie podoba - napisz, byle sensownie.

_________________
Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia, porażka na nie nie pozwala.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 20:09 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2010, 16:59
Posty: 19
ja złapałem pare fragów ;) ..jednak albo mam problemy z pingami albo coś z tą betą jest nie tak :D wraca mnie na wyjściową pozycję jak próbuje gdzieś biec, strasznie irytujące to jest ...w bf 2142 nawet jak mam słabe pingi to czegoś takiego nie ma


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 20:13 
Offline

Dołączył(a): 29 gru 2009, 13:12
Posty: 14
Przeciążenie serwerów ;) Optymalizacja na pewno trochę potrwa. Chyba nie myśleliście że od razu będzie można komfortowo pograć? :D W końcu to beta.. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 20:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Moja opinia: Bardzo dużo serwerów, wiele prawie pustych, ale co 2 grę jakiś kick dostaje, zaliczyłem już 2 crashe do pulpitu ;p
Ciekawe dlaczego aa mogę tylko 1x ;o


Wygląd granatów jest tragiczny :P


edit: Bardzo fajnie zrobione te całe statystyki, odznaczenia wyglądają ładnie realistycznie, dużo lepiej niż w mw2.

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 28 sty 2010, 22:19 przez szakal0x, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 20:38 
Offline

Dołączył(a): 29 gru 2009, 13:12
Posty: 14
Gra się miło już, lagi na poziomie 200-300 ale myślę, że będzie co raz lepiej. Właśnie zawaliła się na mnie ściana po salwie czołgowej :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 20:39 
Offline

Dołączył(a): 5 sie 2007, 22:15
Posty: 94
Lokalizacja: st-ce
Loading screen jest bardzo ladny, ale patrzenie sie na niego w nieskonczonosc to juz lekka przesada, u mnie przy ladowaniu sie na server freezuje obraz (slychac dzwieki z servera w tle).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 21:01 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2010, 20:54
Posty: 6
pierwsze wrażenie?
nie idzie w ogóle się zalogować w tym cholerstwie, akceptuję licencję i "Unable to log in", to by było na tyle z moich wrażeń ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 22:46 
Offline

Dołączył(a): 2 paź 2005, 14:31
Posty: 37
Lokalizacja: MISS
Blizzen napisał(a):
Loading screen jest bardzo ladny, ale patrzenie sie na niego w nieskonczonosc to juz lekka przesada, u mnie przy ladowaniu sie na server freezuje obraz (slychac dzwieki z servera w tle).

mam to samo; daj znać czy reinstal pomógł ;)

_________________
battlefield 3 blog - przemyślenia o serii bf'a
T-90 4 life


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 22:47 
Offline

Dołączył(a): 5 sie 2007, 22:15
Posty: 94
Lokalizacja: st-ce
Wlasnie jestem po reinstallce, nic sie nie zmienilo, jaki masz cfg? Moze to wina slabej karty, bo moja do czolowki nie nalezy - hd2600xt.

do tego 2gb ramu i tutaj ciekawostka, e2200 @ 2,65 = freeze, e2200 @ 2,75 = crash do pulpitu.

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 28 sty 2010, 22:55 przez Blizzen, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 22:50 
Offline

Dołączył(a): 12 sty 2010, 15:39
Posty: 9
1. Brak lezenia/czolgania dla mnie jest nieporozumieniem. Co to za snajper co strzela na stojaco albo w jakims przykucu. To samo medyk z ciezkim karabinem....
2. Skakanie - jeszcze gra dobrze nie ruszyla a juz bunny hoperzy lataja po calej mapie i skacza jak malpy, nie wiem czy tak trudno zrobic jakis interwal pomiedzy skokami np. 2 sekundy?
3. Destrukcja otoczenia bardzo fajna ale momentami przesadzona - urwanie polowy betonowego bloku po strzale z karabinu snajperskiego...? :)
4. Nie wiem czy to tylko u mnie czy jest ogolnie takie wrazenie jakby bron wazyla ze 100kg. Jakos tak ociezale sie nia rusza, ma jakby swoja inercje, nie wiem jak to nazwac... Nie mam takiego odczucia w zadnej z wczesniejszych gier z serii

Reszta narazie na plus, poza oczywistymi problemami z przeciazonymi serwerami, pewnie wieksze niedociagniecia wyjda po dluzszej rozgrywce


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 22:53 
Offline

Dołączył(a): 2 paź 2005, 14:31
Posty: 37
Lokalizacja: MISS
Blizzen napisał(a):
... jaki masz cfg? Moze to wina slabej karty, bo moja do czolowki nie nalezy - hd2600xt.


c2d 8400, ati 3850, 2giga ramu, win xp z sp3 i wszystkimi aktualizacjami
karta może nie jest high-end, ale powinna spokojnie minimalne pociągnąć.
heh, trafił się najbardziej frustrujący błąd chyba, bo lagi i crashe do pulpitu jeszcze bym zrozumiał.. :)

_________________
battlefield 3 blog - przemyślenia o serii bf'a
T-90 4 life


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 22:54 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2010, 16:59
Posty: 19
..jak sie gada? ..u mnie q nie działa?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 22:56 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2009, 09:03
Posty: 4
GDYBY NIE LAGI CAŁKIEM SPOKO WYDAJE MI SIE ZE MAPY CHYBA CIUT ZA DUZE POZYJEMY ZABACZYMY OGÓLNIE SPOKO FAJNA GIERKA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 22:57 
Offline

Dołączył(a): 29 gru 2009, 13:12
Posty: 14
imYOURkiller napisał(a):
..jak sie gada? ..u mnie q nie działa?



J,K,L po kolei all, team, squad chat

Chyba że chodzi Ci o mikrofon.. To nie wiem, nie próbowałem jeszcze


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2010, 23:01 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2010, 16:59
Posty: 19
chodzi mi o te komedy takie jak w bf2142 albo bf2
klikam q pojawiają się kilka komend do wybory i klikam myszką na wybraną ...tego tutaj nie będzie ???

..co do lagów ..to powiem szczerze ..takiej masakry jeszcze w życiu nie widziałem ...przeżyłbym je jeszcze jakby mnie tak nie przerzucało po okolicy :D:D ..do tej pory grałem w BF2142 i kilka rundek w BF2 ..tam jakoś inaczej jest to rozwiązane ...przede wszystkim nie miota tak po mapie :P


Ostatnio edytowano 28 sty 2010, 23:04 przez imYOURkiller, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL