Teraz jest 10 gru 2019, 02:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lut 2010, 13:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
KhazarOne napisał(a):
Pewnie opisywany był już ten bug, ale:
-gdy mamy assaulta i wybierzemy jakiegoś shotguna albo thompsona, to możemy mieć C4 (do wyboru w miejscu gdzie był granatnik)
Screen zbędny



to raczej nie bug to tak ma byc

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lut 2010, 19:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2010, 20:58
Posty: 50
Lokalizacja: Żyrardów
No to ciekawe...troszkę dziwne, przecież pół mapy tak można rozsadzić...kilka C4, bum, skrzynka ammo, kilka C4, bum, skrzynka...

Mi się to troszkę nie podoba. Zwłaszcza, że z C4 można niszczyć punkty.

_________________
Obrazek
http://www.Counter-Strike.PL
http://www.Board.Counter-Strike.PL
http://www.youtube.com/user/Wschood

Zapraszam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lut 2010, 20:50 
Offline

Dołączył(a): 6 lut 2010, 12:26
Posty: 15
Nick TwoFace007

jak wiadomo w becie jest pewne ograniczenie jeśli chodzi np o celowniki (np snajper nie może odblokować red dot-a ,a assault nie może mieć ACOG ) . Wiem jak obejść to ograniczenie . Jeśli ktoś chce mieć red dot na np snajperze , wystarczy posiadać go na jednej z klas . Jak używać tego buga wyjaśni mój "piękny" obrazek.
Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lut 2010, 21:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Powiedzcie jak objeść bug z odłączaniem od serwera co każe 3-5 min. To największy chyba bug w tej przygrywce, bo nie pozwala grać... :evil:

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lut 2010, 23:09 
Offline

Dołączył(a): 30 sty 2010, 21:50
Posty: 44
Nick: kr0p

1. Gdy spróbujemy zmienić klawisz say squada (nie próbowałem z inymi), a potem dać cancel przy naciskaniu przycisku, gra się wysypuje.
2. Czasem siedząc w transporterze jednostek (Bradley/to coś ruskich z AA) nie widać "kropek" dla siedzeń 3 i 4.
3. Domy ze spadzistym dachem można rozwalić dwoma-trzema mortar strike'ami w dach (przydatne przy 2 fazie na B!).
4. Co dziwniejsze, te same domy potrafią się rozwalić dopiero po uwaleniu wszystkich ścian na parterze i ponad połowy na 1 piętrze...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2010, 15:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2003, 10:59
Posty: 167
Nick: SmaugP

1. Gdy chciałem dołączyć do gry "play now", wyskoczyła informacja, że serwer jest zabezpieczony hasłem i muszę je podać. Trochę to bez sensu, że w dobieraniu serwera z automatu wybiera takie z hasłem. Sytuacja powtórzyła się dwa razy pod rząd.
2. Bardzo często "play now" kieruje na serwer, z którym nie da się połączyć (wyskakuje komunikat, że rozłączono z serwerem). Wybierając serwer ręcznie nigdy nie miałem takiego problemu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2010, 18:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2010, 18:41
Posty: 22
Grałem sobie ostatnio jakos snajper i nie wiem czemu ale jak stoje na górce albo jakies krzywej powierzchni to tak dziwnie luneta skacze oO BUG?

_________________
bfbc2 - 100h nub
L4D2 - 700h - pro
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Fuck it, i lied. It's drum and bass, what you gonna do?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2010, 14:40 
Offline

Dołączył(a): 9 lut 2010, 11:45
Posty: 2
Hej. Nie wiem czy było, ale dopiero wczoraj zauważyłem, że na okienku squadu w grze, poziomy graczy zmieniały się od 1 do 50, tzn rosły i tak w kółko.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 00:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
W akademcu wszystko cacy, przyjeżdżam do domu, odpalam, a tu po paru minutach wywala mnie do menu, że niby stracono połączenie. Loguję się ponownie - staty już wczytane, ale okienko z informacją, że się loguję, nie chce zniknąć i muszę odpalać grę od nowa. I tak sobie mogę w kółko - parę minut gry i papa. Ustawień kompa nie zmieniałem - tylko inna sieć.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 00:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2010, 00:08
Posty: 20
nick: TAG. captive.

-Gdy jedziemy na kładzie nie widać rąk
Obrazek
Obrazek
-Najdłużej ile grałem na serwerze to z 15min, potem zawiesza się i wywala do pulpitu (czasami biały ekran i wywalana do menu) ; lub robi się biały ekran ale słyszę jak gram (strzelam itp.)
-Gdy klikniemy zakładkę "Browse serwer" czy coś podobnego odrazu ładuje "All servers" trzeba czekać, aż właduje żeby zmienić zakładkę.. np. Ulubione


Ostatnio edytowano 13 lut 2010, 17:30 przez captive, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 00:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
nick: Maties
opis: Gdy zacząłem jeździć pojazdem to działko, które na nim było zostało w tyle.
screen: Brak, gdy je chciałem zrobić to ktoś mnie rozwalił i później na screenie miałem przepiękny wybuch.
filmik: Nie mego autorstwa, ale widać na nim ten bug na 0:55 http://www.youtube.com/watch?v=EPUfRZ5cp5g .

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 10:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
_OskaR napisał(a):
W akademcu wszystko cacy, przyjeżdżam do domu, odpalam, a tu po paru minutach wywala mnie do menu, że niby stracono połączenie. Loguję się ponownie - staty już wczytane, ale okienko z informacją, że się loguję, nie chce zniknąć i muszę odpalać grę od nowa. I tak sobie mogę w kółko - parę minut gry i papa. Ustawień kompa nie zmieniałem - tylko inna sieć.

viewtopic.php?f=108&t=31389&p=483217#p483217

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 13:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 maja 2009, 17:08
Posty: 50
nick Husarz_PL

mogło to już być:
- zaznaczanie wrogów nie działa prawidłowo, mimo, że nakierowuje na żołnierza nie chce się zaznaczyć na mapie jak nieprzyjaciel (wkurzający błąd),
- odznaka za 50 podwójnych zabójstw nie działa prawidłowo, nie pokazuje ile w danym momencie mamy podwójnych zabójstw (np. 23/50)

_________________
LAMA rekrutuje - http://www.lama.dbv.pl
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 17:58 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2010, 19:38
Posty: 2
nick:Lorini
-gdy przybliżymy widok w Tracer Dart pistol i kucniemy to znika celownik
-po zminimalizowaniu gry nie działa środkowy przycisk myszy jako nóż,restart to naprawia(vista?)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2010, 21:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2010, 20:29
Posty: 15
Błędy:
-Granat w czasie rzutu na sekundkę zastyga w powietrzu obok ręki a potem dopiero zaczyna lecieć
-Pociski z RPG lub Tracera wylatują z opóźnieniem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL