Teraz jest 18 sie 2019, 12:58

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lut 2010, 23:33 
Offline

Dołączył(a): 5 gru 2009, 19:16
Posty: 6
nick:badej
Podczas jazdy quadem w 1 osobie można obracać głowę w boki myszką, natomiast w 3 osobie (3P) głowa się nie obraca.
Nieraz podczas sprintu kiedy włączamy przycisk M, dziwnie nam sie wyświetla mapka. Raz jest mała po lewej stronie i czarny duży kwadracik tam gdzie powinna być mapka. Albo wogóle się nie pojawia. (przede wszystkim na HARDCORE to miałem)
Kiedy włączymy UAV (mały heli) po czym szybko wyłaczymy (nawet nie ruszając helim) on wybucha. Tym samym nie możemy go np. naprawic, albo C4 do niego przykleić.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2010, 01:42 
Offline

Dołączył(a): 23 gru 2009, 16:23
Posty: 34
W trybie hardcore mogę stwierdzić dużą nieużywalność:
-dart
-wszelkich stacjonarnych kaemów
-armatki przeciwlotniczej
-granatnika z BMD-3
-baterii burtowej Blackhawka

A to z powodu braku celownika , ewentualnie przyrządów celowniczych

O dziwo przy strzelbie celownik jest ;]

_________________
...::Follower of the Dark Side::...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2010, 14:56 
Offline

Dołączył(a): 5 gru 2009, 19:16
Posty: 6
Ten brak celowników nie jest problemem (w końcu to HC) musisz tylko śledzić tor pocisków....

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2010, 19:16 
Offline

Dołączył(a): 23 gru 2009, 16:23
Posty: 34
To jak mam dokładnie przy-celować z tracera? Śledzić tor pocisku? Zanim załaduje drugi to wraży helikopter jest już daleko.

Ja chce tylko muszkę i szczerbinkę ewentualnie ekwiwalent.

_________________
...::Follower of the Dark Side::...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2010, 20:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2010, 00:19
Posty: 111
Lokalizacja: Rybnik
ID+ napisał(a):
To jak mam dokładnie przy-celować z tracera? Śledzić tor pocisku? Zanim załaduje drugi to wraży helikopter jest już daleko.
Ja chce tylko muszkę i szczerbinkę ewentualnie ekwiwalent.

Polecam kawałek taśmy klejącej na środku :D

Można być duchem i przenikać tekstury ziemi w niektórych miejscach
Screen: http://img521.imageshack.us/i/bfbc2b20100204224923.png/

_________________
Airsoft jest niczym Project Reality. Prędzej czy później padniesz.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2010, 10:49 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2006, 12:34
Posty: 25
Lokalizacja: gdynia
w Hardcore Mode praktycznie wszystkie pojazdy są bezużyteczne bo strzelanie odbywa się na ślepo. HM jest doskonałe ale tylko i wyłacznie do infranty.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2010, 12:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 kwi 2007, 07:45
Posty: 738
Lokalizacja: Kraków
Czasami mam wrażenie że mimo że trafiam cel to nie pokazuje krzyżyka. Najczęściej takie sytuacje mi się zdarzają w RPG-7 i Carl Gustav. Czasami też w pozostałych broniach.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2010, 19:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
nick: Maties
bug: Źle podane accuracy. Raczej nie możliwe jest osiągnięcie 200%
screen: http://yfrog.com/59statsymp (nie zwracać uwagi na dziwne tło, bo pewnie wystarczyłaby aktualizacja sterowników)

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2010, 23:39 
Offline

Dołączył(a): 17 lut 2010, 23:34
Posty: 5
- nick w grze BarKeT
- opis błędu (w miarę dokładny) więc jak zgine a koleś który mnie zabił też nie zyje kamera sie obraca we wszystkie strony i oszalec mozna
- screena ( o ile się da) brak, kazdy gracz to moze zauwazyc

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2010, 14:10 
Offline

Dołączył(a): 30 sty 2010, 21:50
Posty: 44
maties7 napisał(a):
nick: Maties
bug: Źle podane accuracy. Raczej nie możliwe jest osiągnięcie 200%
screen: http://yfrog.com/59statsymp (nie zwracać uwagi na dziwne tło, bo pewnie wystarczyłaby aktualizacja sterowników)


Logicznie rzecz biorąc jest dobrze, bo trafiłeś 2 przeciwników naraz 1 rzutem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2010, 20:48 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2010, 22:21
Posty: 23
nick: amper95
a mnie czasamu "kraszuje" jak jednocześnie strzelam i "przycelowuje" ,czyli wciskam lewy i prawy przycisk myszy w tym samym momencie i tez wywala mnie po meczu jak sumuje punkty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2010, 00:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
kr0p napisał(a):
maties7 napisał(a):
nick: Maties
bug: Źle podane accuracy. Raczej nie możliwe jest osiągnięcie 200%
screen: http://yfrog.com/59statsymp (nie zwracać uwagi na dziwne tło, bo pewnie wystarczyłaby aktualizacja sterowników)


Logicznie rzecz biorąc jest dobrze, bo trafiłeś 2 przeciwników naraz 1 rzutem.

No to masz 2 kille i 300% ode mnie :lol: - http://img515.imageshack.us/img515/4908 ... 001213.jpg
To już trochę mniej logiczne.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2010, 00:30 
Offline

Dołączył(a): 8 sie 2009, 10:58
Posty: 159
A co w tym nielogicznego? Celnosc wyliczana jest od pocisku, ktory trafil w przeciwnika, a nie trafil jednoczesnie zabijajac go. W tym przypadku gdzies na mapie stalo 3 przeciwnikow bardzo blisko siebie, w ktorych ty poslales granat z podczepianego granatnika. Tenze granat wybuchl tak blisko calej trojki, ze kazdego przeciwnika poranil, a jednego zabil. Nie ma znaczenia, czy jeden z nich przyjal go na klate, a odlamki posypaly sie na dwoch pozostalych, czy trafiles pod nogi calej grupce, ale jeden byl ranny i go dobiles. Po prostu 1 pocisk trafil trzech przeciwnikow, czyli celnosc - 300%.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2010, 20:40 
Offline

Dołączył(a): 18 lut 2010, 16:59
Posty: 1
Snajperki i ich totalny brak rozrzutu, nawet po długim sprincie, powinni zastosować mechanizm podobny do tego z COD (wstrzymanie oddechu, albo cokolwiek innego) Bo to JEST ZA PROSTE, W snajpienie bawię się od zawsze i jestem w stanie na 30 pocisków zrobić 30 headshootów z dużej odległości. A jak widzę biegających i po sekundzie celnie strzelających snajperów... to mnie skręca


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2010, 23:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
rogi138 napisał(a):
Snajperki i ich totalny brak rozrzutu, nawet po długim sprincie, powinni zastosować mechanizm podobny do tego z COD (wstrzymanie oddechu, albo cokolwiek innego) Bo to JEST ZA PROSTE, W snajpienie bawię się od zawsze i jestem w stanie na 30 pocisków zrobić 30 headshootów z dużej odległości. A jak widzę biegających i po sekundzie celnie strzelających snajperów... to mnie skręca

Wiesz, kłania się to samo, co miało miejsce w MW2 -> Najpierw napisanie na konsole, a później konwersja na PC. Padem nie jest tak łatwo pograć snajperką i stąd pewnie to ułatwienie (z resztą, pad do snajpy to jak wół do karety...). Podobnie ma się sprawa z wychylaniem na boki. Też go brak (czyżby zabrakło "guzików" na konsolce :lol: ).
Czasy, kiedy gry pisało się od podszewki na pieca minęły bezpowrotnie (pierwsze COD do MW1, BF, BF2, OFP, MOH), teraz możemy się spodziewać jedynie remakeów z automatów do gry. Zupełnie jak z produktami made in china... :wink:

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL