Teraz jest 9 gru 2019, 18:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lut 2010, 16:54 
Offline

Dołączył(a): 12 lut 2010, 12:37
Posty: 10
jak mogę uzupełnić amunicję? np jak gram inżynierem, czy jak skończy mi się amunicja, czy mogę wyżucić skrzynkę, którą noszę i sam z niej uzupełnić amo? a może po jakimś czasie sama się odnawia np jak w BF 1943? czy są jakieś inne sposoby?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2010, 17:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2010, 18:59
Posty: 15
Lokalizacja: Gdańsk
wybierasz jednostkę szturmowiec i tam masz skrzynkę z amunicją wyrzucasz ją i amunicja będzie Ci się sama ładować jeżeli staniesz w pobliżu skrzynki. :D:D

_________________
xfire- maciejsokol92
http://www.xfire.com/profile/maciejsokol92/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2010, 17:10 
Offline

Dołączył(a): 12 lut 2010, 12:37
Posty: 10
a ile mogę mieć takich skrzynek? czy jest ta ilość nieskończona dla inżyniera?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2010, 17:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
Inżynier nie ma skrzynek. Szturmowiec ma skrzynki, więc o skrzynkę prosić szturmowca. Ewentualnie zabić wrogiego szturmowca wziąć jego broń, rzucić skrzynkę i wziąć z powrotem stary sprzęt.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2010, 17:26 
Offline

Dołączył(a): 12 lut 2010, 12:37
Posty: 10
a skrzynek jest nieskończonona ilość? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2010, 17:50 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Na pewno nie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2010, 17:58 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
Tak, z tym że tylko jedna może być na mapie w danym momencie (od jednego gracza)

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL