Teraz jest 23 cze 2017, 01:47

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 paź 2011, 13:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2011, 11:02
Posty: 10
Lokalizacja: Lublin
System operacyjny: Windows 7 Home Premium 64 bit
Procesor: Intel(R)Core(TM) i5-2310 CPU @2,90GHz 2,90GHz
Karta graficzna: nVidia GTX 460
Ustawienia graficzne: 1920 x 1080 efekty na medium
Pamięć RAM: 4 GB
Typ oraz prędkość łącza internetowego - NPLEY 15Mb
Ilość FPS:
* otwarta przestrzeń - 48-58 FPS
* tunele metra 58-60 FPS


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 paź 2011, 11:44 
Offline

Dołączył(a): 30 sty 2010, 02:43
Posty: 37
System operacyjny: W7 x64
Procesor: i5 750 @ 3.6
Karta graficzna: HD5850 1GB DDR5 950/1300
Ustawienia graficzne: 1080p, wszystko ultra poza cieniami (medium), 16x af, aa oraz hbao wylaczone
Pamięć RAM: 4GB DDR3
Ilość FPS:
park (min - 49, avg 65) - http://i.imgur.com/2kNmH.png
metro + miasto (min - 52, avg 93) - http://i.imgur.com/UjKMX.png
na caspianie moze potem zrobie, ale zeby tam to mialo sens wypadaloby usrednic wynik z kilku gier

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2011, 16:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 mar 2010, 13:24
Posty: 42
Lokalizacja: Breslau
A ja mam pytanko, grał ktoś z was na podobnej konfiguracji? Jeśli tak to jak to u was śmigało?

Core2Duo E7200 3.0 OC
3 Gb Ram DDR 2 @800
Sapphire HD 6770 1024 mb

_________________
.::Zabijacz namber łan::.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2011, 17:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3888
Grałem na E8400 3.0GHz, 4GB Ram DDR2 (też 800) i GTS450 (który chyba jest dużo wolniejszy od HD6770), gra chodziła płynnie w mojej natywnej rozdzielczości (1280x1024) na średnich ustawieniach.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2011, 20:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 mar 2010, 13:24
Posty: 42
Lokalizacja: Breslau
Aha, no to dobrze wiedzieć. Pytam, bo nie wiem czy kupować grę już teraz czy wstrzymać się do premiery. W sumie BC2 na maksymalnych ustawieniach chodzi mi w tej chwili w około 30 FPS, spada czasem do 25 minimum to może w BF3 w low detalach będzie chodzić przyzwoicie :) Dzięki wielkie

_________________
.::Zabijacz namber łan::.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2011, 21:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3888
nirvanes napisał(a):
Aha, no to dobrze wiedzieć. Pytam, bo nie wiem czy kupować grę już teraz czy wstrzymać się do premiery. W sumie BC2 na maksymalnych ustawieniach chodzi mi w tej chwili w około 30 FPS, spada czasem do 25 minimum to może w BF3 w low detalach będzie chodzić przyzwoicie :) Dzięki wielkie

Jak BC2 chodzi Ci w 30FPS na max to się nie masz co martwić o BF3, ja mam problemy na low-med w BC2 a BF3 chodzi świetnie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 paź 2011, 13:31 
Offline

Dołączył(a): 21 paź 2011, 13:27
Posty: 4
Witam
Szukam jakiegos zestawienia sprzetu ,wydajnosc pod BF3 , interesuje mnie porownanie procesorow i3-2100 vs PII 955 i moze jeszcze G8xx.
Google nie chce mi pomoc ;)

pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 paź 2011, 18:59 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2011, 21:45
Posty: 113
forum napisał(a):
Witam
Szukam jakiegos zestawienia sprzetu ,wydajnosc pod BF3 , interesuje mnie porownanie procesorow i3-2100 vs PII 955 i moze jeszcze G8xx.
Google nie chce mi pomoc ;)

pozdrawiam


Radeon 6990 ASUS 4GB DVI&4xmDP (PCI-E)

Intel Core i7 2600K 3,40 GHz BOX

Asrock P67 Extreme4 (B3)

Kingston HyperX DDR3 2X 4GB 1600MHz XMP X2 CL9 Grey Edition (Sandy Bridge)

Chieftec APS-850C

Samsung SpinPoint F4EG 2 TB (SATA II, 32MB cache)

CoolerMaster Dominator CM 692 II Advanced Black - bez zasilacza

Lite-ON DVD+/-RW IHAS224 LightScribe bulk black (Serial ATA)

================================================
Nie wiem ile masz kasy , ale powinno ci starczyć.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL