$towarzysz$ napisał(a):
Śmiać mi się chce gdy czytam takie rzeczy, istne pier&@lenie makaronu na uszy
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jeżeli dla kogoś przyczyną rezygnacji z nowego BFa jest fakt, że w jetach trzeba sobie odblokować rakiety i flary (co jest kwestią jednego dnia) to już chyba czas odłożyć gry na bok i zająć się ogrodnictwem. Dla mnie to super sprawa bo po miesiącu, dwóch 14 letnie gówniarstwo nie będzie się pakowało do jetów bo nie będą mieli żadnych szans z tymi co swoje już wylatali, nie będzie marnowania sprzętu na porządnych serwerach. W dodatku jety mają teraz to czego brakowało chyba we wszystkich BFach, rozglądanie się w kokpicie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zastanów się nad głupotami które mówisz: rozglądanie się masz pod lewym ctrl w bf2
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
gz Druga rzecz: grałem sporo w samolotach przez te dwa lata mojego obcowania z tą grą i jest to jedna z podstawowych rzeczy, wyróżniających ją od innych shooterów (pojazdy w domyśle).
Co do dzieci: Jeżeli potrafisz skupić się na chwilę nad nauką latania w samolocie to nie będziesz musiał korzystać z odblokowanych zabawek aby zdobyć przewagę.
W bf2 potrafię pokonać praktycznie każdego publikowego pilota oraz większość dogfighetrów, mimo że mają odblokowane rakiety i flary od samego początku. To jest kwestia zdobywania umiejętności.
Jeżeli więc jesteś wiecznym średniakiem, który potrafi zdobyć przewagę nad innymi graczami tylko poprzez odblokowane gadżety to równie dobrze możesz wyskakiwać z samolotu jak ktoś cię namierzy... Brawo.
Dziwi mnie to, że mówicie o "realistycznym" BF3 i jednocześnie kiwacie głową do pozbawionego uzbrojenia pojazdu... Brak konsekwencji?
Jako, że grałem w poprzednie częsci BF 1942 i BF2 mam pewne doświadczenie i odczucia do serii. Ten produkt nie jest tym do czego przyzwyczaiło mnie Dice.
Poczekam na wypuszczoną wersję gry (jak już to napisałem w jakimś innym temacie) i wtedy zdecyduję. Do tej pory jestem na NIE.