_Dominiko_PL napisał(a):
Zagrałem tylko 10 min na OM bo zaraz muszę iść, moje pierwsze odczucia
1 - Beznadziejna optymalizacja. Na moim radeonie 4850 mam około 20 klatek (na oko) w 1080p, mimo że taki Crysis 2 chodził na medium/high, a BC2 na wszystko high oprócz antyaliasingu
2 - Bugów jak psów. Grałem tylko 10 minut, a już 3 razy zginąłem od kolesia stojącego pod ziemią, widziałem buga ze "strzelającym trupem", z kolesiem który pistolet miał przy hełmie zamiast w ręku itd
3 - Bardzo szybkie awanse. Po 10 minutach grania mam już 1 lvl i jestem w połowie drogi do drugiego
4 - Mnóstwo idiotycznych rozwiązań - nie można zmienić ustawień grafiki i innych dopóki się nie odrodzi, nie można wybrać sobie składu, do którego chce się dołączyć, SL nie może wykopać kogoś z drużyny
1. NIe przesadzaj ja mam 5770 wszystko na full i ani razu mi się nie zacieła gra
2. Ja jakoś nie doświadczyłem żadnych bugów
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
3. Fakt za szybko w BF2 trzeba było grac ponad 1000h godzin żeby dorobić się najwyższego stopnia
4. Fakt z tymi drużynami to paranoja wolałem rozwiązanie z Bf2, rozrzut broni jest zbyt mały powinni to zwiększyć, ale tez jest kilka ciekawych pomysłów jak błysk z lunety snipera (mimo ze nawet w karabinie nie posiadał lunety to i tak błyskało
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) czy tylko jeden granat (orzynajmniej nie będzie takiego spamu granatami jak w bf2)