Teraz jest 20 wrz 2019, 18:14

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 961 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 65  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 paź 2011, 19:12 
Offline

Dołączył(a): 30 lis 2008, 11:13
Posty: 267
Lokalizacja: Świdnik
Odblokowałem tłumik do SV98 ( ta, mam na nim najwięcej killów, headshotów i score'a, przy AKS74U ) i broń Boże nie montujcie go do snajperek... przez tłumik pocisk leci wolniej,bardziej spada, ma mniejszy DMB i trzeba dawać niesamowite poprawki żeby kogoś ustrzelić.

_________________
W Battlefield 2- [PL]residentMatriX
W Project Reality- NaviX.PL

Let's rock&roll...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 19:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Ja dopiero dziś ogarnąłem że można nie montować żadnej lunety na snajperce ;d Ostatnia gra w jakiej to widziałem to było chyba borderlands, super się tak lata ;d


Btw fajnego glitcha zaliczyłem dziś. Można po dachu całego metra było łazić ale "niestety" nie dało się nigdzie przestrzelić żeby kogoś zabić. Ale i tak ciekawie się patrzyło jak inni się strzelają ;d Taki rodzaj widza ;d

Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 19:22 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2011, 16:33
Posty: 79
Myślę że w Finalnej Wersji BF3 będą lepsze zabezpieczenia :)

Hakerom mówimy NIE!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 19:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
No przedewszystkim to tam będzie pb włączony ;d

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 09:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2011, 11:02
Posty: 10
Lokalizacja: Lublin
A mi znów nie działa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 14:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lis 2006, 16:18
Posty: 519
Lokalizacja: Warszawa - Rembertów
GRrr.... :evil: 2h jeszcze wszystko działało, a teraz po załadowaniu mapy mam czarny ekran i zacięty dżwięk! typu "Were lost the base base base base base base base base base ( base-w okresie)... I każdy serwer mi się tak zacina :/ Nic nie grzebałem w ustawieniach ani gry, ani systemu. Zajdlem śniadanie, chciałem dalej pograć i dupa... :evil: Ktoś może ma, miał tak samo?

_________________
BF2 veteran


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 14:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2003, 04:02
Posty: 859
Beta czasem zostawia jakieś śmieci, czasem po wyłączeniu gry zajętość CPU ciągle skacze, zrestartuj kompa i po problemie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 16:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Fuck yea, 16 slotowe mapy wróciły :* A już myślałem że skończyła się moja przygoda z betą.


Btw. Bawił się już ktoś an-94? :D
Broń nie ma dźwięków przy strzelaniu na auto, bez dodatkowego celownika nie idzie ogarnąć jej w ogóle, dmg i celność imo za słabe ale ogólnie fajna zabawka :D

A i PDR-R też jest imo za słaba. Ale również fajnie mi się nią gra tylko że okropnie wygląda z dodatkowymi celownikami. A i ma niezłego buga - trzeci slot dodatku jest zajęty niewidzialną rzeczą - jak się to usunie to pojemność maga spada z 30+1 do 20 ^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 18:03 
Offline

Dołączył(a): 30 lis 2008, 11:13
Posty: 267
Lokalizacja: Świdnik
Odblokował ktoś celownik IRNV ( czyli nokto+termo )? Ja odblokowałem do SV98 i powiem że jest wujowy do snajperek, nie wiem jak do LMG czy szturmowych. Nie ma przybliżenia, na słońcu nic przez niego nie widać, i ciężko ogarnąć opad pocisku przez siatkę celownika. A do samego SV98 nie mam nic- zaliczyłem na nim najwięcej hedszotów :D

Do M110 odblokowałem ACOGa i używam go jako szturmowego.

PP-2000 nie ogarniam- dobry tylko na bliski kontakt. Możliwe że z kolimatorem lepiej działa.

_________________
W Battlefield 2- [PL]residentMatriX
W Project Reality- NaviX.PL

Let's rock&roll...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 18:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Odblokowałem go na dwóch broniach szturmowych. Imo kompletnie nie przydatny, spodziewałem się takiego jak w codzie6 że ładnie podświetli mi wrogów a tutaj chaos i na prawie żadnym terenie się nie nadaje...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 18:42 
Offline

Dołączył(a): 20 gru 2009, 12:18
Posty: 98
Nada się na jakiejś nocnej mapie. Przecież po to on jest. Użyłem go raz w tunelu do metra i fajnie się strzelało. Jednak nie jest to celownik do karabinów snajperskich.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 20:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 paź 2011, 18:05
Posty: 134
residentMatriX napisał(a):
PP-2000 nie ogarniam- dobry tylko na bliski kontakt. Możliwe że z kolimatorem lepiej działa.

Toż to świetna rosyjska broń jest!
Podczas obrony "tłumik światła" na lufe, kładziesz się w krzakach i jedziesz. W metrze jest jeszcze lepszy. W końcu to broń na krótki dystans. Dodajesz sobie większy magazynek, laser i czyścisz wszystkie ciasne miejsca.
Podoba mi się to jak te różne doczepiane duperele sprawiają że jedna broń może być skuteczna w danej sytuacji, a w innej już nie. Wymusza to granie jedną bronią na różne sposoby by dobrze ją wykorzystać.
Chciałbym pograć na trybie hardcore bo tam gadżety do broni będą miały jeszcze większe znaczenie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 20:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2003, 04:02
Posty: 859
piotrek2142 napisał(a):
Nada się na jakiejś nocnej mapie. Przecież po to on jest. Użyłem go raz w tunelu do metra i fajnie się strzelało. Jednak nie jest to celownik do karabinów snajperskich.

Oczywiście, że do snajperskich też się nadaje - na nocnych mapach :) Takich jak np. Devil's Perch z 'Battlefield 2 Special Forces'

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 20:48 
Offline

Dołączył(a): 20 gru 2009, 12:18
Posty: 98
Może i się nada ale fajnie jak by była chociaż x8, x1 jest co najmniej lipny.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 21:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2009, 17:45
Posty: 585
Lokalizacja: 52.211975N ,21.020908E
Raczej dwie wersje szturmowa x1 i snajperska x7.

_________________
United Legions


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 961 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 65  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL