Teraz jest 19 cze 2019, 21:43

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 961 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 paź 2011, 23:37 
Offline

Dołączył(a): 30 lis 2008, 11:13
Posty: 267
Lokalizacja: Świdnik
A ile jest tych wersji? Jedna ( x1 ).

PP-2000, to zostawię na wersję finalną ( jak beta się kończy, to usuwają konto, czy można je wykorzystać w finalnej? ). Ja już całe prawie AKS-74U odblokowałem- tłumik, latara, laser, PK-A, wsio co chcesz. Jest dobre, tylko jak zwykle jest spieprzona ( w BF2 tak samo ). Nie wiem, może się do tego PP-2000 przekonam. Jutro zobaczę.

Tak samo za ChRL nie potrafię grać supportem ( LMG )-w BF2 dawałem radę, a tu nie. Dla odmiany snajper w BF2 mi nie podchodził, a na becie mam najlepsze staty na nim :P

_________________
W Battlefield 2- [PL]residentMatriX
W Project Reality- NaviX.PL

Let's rock&roll...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 00:23 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
https://twitter.com/#!/Battlefield/stat ... 6360727552

:roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 09:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2003, 07:58
Posty: 1901
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Piospi napisał(a):
https://twitter.com/#!/Battlefield/status/121670126360727552

:roll:

Co tam bylo bo nie dziala?

_________________
Nikogo nie ma w domu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 09:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Mayek napisał(a):
Piospi napisał(a):
https://twitter.com/#!/Battlefield/status/121670126360727552

:roll:

Co tam bylo bo nie dziala?

Że w becie dx11 nie był włączony czy jakoś tak.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 16:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
http://www.youtube.com/watch?v=u6l4dAHKL-E&feature=player_embedded

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 18:13 
Offline

Dołączył(a): 3 sty 2010, 14:58
Posty: 9
Mam takie pytanie, czy po 20lvlu znikają te trójkąty pokazujące członków drużyny? Czy może po prostu jakoś to wyłączyłem?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 18:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Gabon napisał(a):
Mam takie pytanie, czy po 20lvlu znikają te trójkąty pokazujące członków drużyny? Czy może po prostu jakoś to wyłączyłem?

Nie, te znaczki mogą robić twoi koledzy z drużyny jak i ty sam wciskając Q, gdy widzisz przeciwnika.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 19:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Gabon napisał(a):
Mam takie pytanie, czy po 20lvlu znikają te trójkąty pokazujące członków drużyny? Czy może po prostu jakoś to wyłączyłem?




Brak oznaczeń członków drużyny to błąd bety (W pełnej już z góry napisali że jest to naprawione), restart gry/kompa pomaga

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 21:24 
Offline

Dołączył(a): 30 lis 2008, 11:13
Posty: 267
Lokalizacja: Świdnik
Odblokował ktoś SKS i UMP? SKS już u mnie jest, i 20 nabojowy mag daje rade, w metrze powala. UMP zabrałem typowi, którego zabiłem- to to na serio jest OP- zerowy recoil a dmg nieziemski :D

_________________
W Battlefield 2- [PL]residentMatriX
W Project Reality- NaviX.PL

Let's rock&roll...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 21:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
Kto pobjia ze mną rekordy "Sterowniki ekranu przestały dzialać..." mnie to już dziś się udało 4 razy 8)

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 21:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Konrad102 napisał(a):
Kto pobjia ze mną rekordy "Sterowniki ekranu przestały dzialać..." mnie to już dziś się udało 4 razy 8)

Złą wiadomość dla ciebie, szykuj kartę na gwarancje, bo mi się właśnie tak zaczęła pieprzyć i wysłałem na gwarancje.

Może u Ciebie to nic poważniejszego, ale to złe objawy.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2011, 01:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Może ktoś zarzucić linkiem do spisu bugów poprawionych już w finalnej? Na battlelogu nie znalazłem jakoś.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2011, 07:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
http://battlelog.battlefield.com/bf3/de ... 458193965/


Cytuj:
(Not a complete list – for up to date news, visit the News section in Battlelog)
* Fixed occasional client crash when reviving.
* Fixed killcam showing glitched area under map if your killer is dead.
* Issue with spawning on dead squad mates fixed.
* Fixed a bug where shooting at a moving enemy could cause more than the intended amount of damage.
* Crosshairs for shotguns have been replaced with a new, thinner, art.
* A subtle low health screen effect has been added.
* Tweaked scores of Medals and Service Stars.
* Tweaked the Rank progression.
* Pushing prone on console will not play the animation twice.
* Fixed loss of Squad Leader after EOR at some times.
* Framerate stability fixes.
* The 3D spotting icons has been tweaked to better match the target’s visibility. Icons will show frequently less on mostly obscured targets.
* Fixed issue with crosshair disappearing after round transition.
* Fixed issue with crosshair disappearing after trying to deploy while the countdown timer still active.
* Squad list now shows specializations chosen, VOIP activity and dead squad mates.
* Non working options in squad menu fixed: "Private" flag and "Switch Teams".

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2011, 10:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2003, 04:02
Posty: 859
Konrad102 napisał(a):
Kto pobjia ze mną rekordy "Sterowniki ekranu przestały dzialać..." mnie to już dziś się udało 4 razy 8)

sprawdz temperature GPU w czasie gry, BF jest dosc wymagajacy, moze po prostu karta sie przegrzewa. Otworz obudowe, mi pomoglo w goracy dzien :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2011, 11:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
Cytuj:
After analyzing the data from our first round of closed Caspian Border tests, we have great news for participants in the Battlefield 3 PC Open Beta: the DICE team has decided to bring back Caspian Border for the beta’s final weekend and conduct an open large scale test of the 64 player Caspian Border map.

*****Please keep in mind that as this is beta we will be stress testing our servers***** As such, users may experience crashes, network instability and outages as we roll out and configure servers and network utilities. Understand that such potential issues and the testing environment are not reflective or indicative of the final product and that, through your participation, you will be helping to ensure future stability and functionality.

As we are again specifically testing 64-player server configurations, this test will be for PC only. The Caspian Border servers will be available for all PC players to join. Caspian Border will be available starting Friday, October 7th, in the afternoon (CET).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 961 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL