Teraz jest 24 sie 2019, 04:55

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 wrz 2011, 20:04 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2011, 21:45
Posty: 113
•PC Configuration
»Processor: Intel® Core™ i5-2500K
»Graphics Card: Gainward GeForce GTX 570 Phantom
»Motherboard: AsRock P67 Pro3 (B3) - LGA 1155 Socket
»RAM: A-DATA Gaming 4GB DDR3
»Power Supply: Corsair TX650 v2
Rozdzielczość 1280x1024

Ustawienia
•Ultra-High

FPS:
•Operation Metro 60-100.
•Caspian Border -:-

Dobrze jest.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 20:25 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2003, 11:57
Posty: 408
Lokalizacja: 127.0.0.1
Na takim sprzecie w 1280x1024? Zainwestowalbys w jakis monitor wiekszy. :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 20:37 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2011, 21:45
Posty: 113
kelt napisał(a):
Na takim sprzecie w 1280x1024? Zainwestowalbys w jakis monitor wiekszy. :mrgreen:

W tym lub następnym roku zmieniam monitor na 20'' 1600x900


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 20:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
CPU: AMD Phenom II x4 @ 3.6GHz
GPU: nVidia GTX570 Windforce 3
RAM: 12GB
FULL HD *
1280x1024 **

*FPS: 45-60
**FPS: 60-110

Ustawienia Ultra-High

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:09 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2005, 17:14
Posty: 1116
Lokalizacja: Poznań
Zapraszam do podawania wyników w specjalnym temacie : http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=150&t=39097

_________________
Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia, porażka na nie nie pozwala.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2005, 22:32
Posty: 430
Lokalizacja: Gdańsk
Widzę, że używacie głównie kart nVidii GF 4xx 5xx, czemu nie używacie radeonów? Przyzwyczajenie? Osobiście uważam, że radeony biją te geforce na miazgę.

_________________
have a rest...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:25 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2003, 11:57
Posty: 408
Lokalizacja: 127.0.0.1
Nie karmcie trolla.. :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Procesor: Intel Core i5-2500K /3.3GHz, 6MB, LGA 1155, BOX
Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB DDR5 /256bit/ 2xDVI/HDMI
Zasilacz: Fractal Design Integra 500W
RAM: Corsair 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9 XMS3
Płyta główna: MSI P67A-C45 /intel P67

Wszystko pięknie śmiga na najwyższych ustawieniach, rozdzielczość 1440x900.

Niestety kartę muszę wysłać na gwarancje, niestety dopadły mnie tz. Fochy Fermiego, znane z serii 4xx i 5xx :(

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2005, 22:32
Posty: 430
Lokalizacja: Gdańsk
suszin napisał(a):
Procesor: Intel Core i5-2500K /3.3GHz, 6MB, LGA 1155, BOX
Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB DDR5 /256bit/ 2xDVI/HDMI
Zasilacz: Fractal Design Integra 500W
RAM: Corsair 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9 XMS3
Płyta główna: MSI P67A-C45 /intel P67

Wszystko pięknie śmiga na najwyższych ustawieniach, rozdzielczość 1440x900.

Niestety kartę muszę wysłać na gwarancje, niestety dopadły mnie tz. Fochy Fermiego, znane z serii 4xx i 5xx :(


Czemu tak mała rozdzielczość? Taki sprzęt to co najmniej 1920x1080 full HD, postaraj się zmienić na Radeona HD 6950 lub 6970, może być też trochę starsza seria 6850/6870. Sam byłem maniakiem nvidii dopóki nie zobaczyłem radeona HD 6850 w akcji. Cena/ jakość /wydajność zdecydowanie przemawia in + dla ATI.

_________________
have a rest...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
@Arctico

Dobrze się czujesz? Wg Ciebie ma zmienić swoją kartę na porównywalnego Radeona? Brawo dla Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Arctico1 napisał(a):
suszin napisał(a):
Procesor: Intel Core i5-2500K /3.3GHz, 6MB, LGA 1155, BOX
Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB DDR5 /256bit/ 2xDVI/HDMI
Zasilacz: Fractal Design Integra 500W
RAM: Corsair 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9 XMS3
Płyta główna: MSI P67A-C45 /intel P67

Wszystko pięknie śmiga na najwyższych ustawieniach, rozdzielczość 1440x900.

Niestety kartę muszę wysłać na gwarancje, niestety dopadły mnie tz. Fochy Fermiego, znane z serii 4xx i 5xx :(


Czemu tak mała rozdzielczość? Taki sprzęt to co najmniej 1920x1080 full HD, postaraj się zmienić na Radeona HD 6950 lub 6970, może być też trochę starsza seria 6850/6870. Sam byłem maniakiem nvidii dopóki nie zobaczyłem radeona HD 6850 w akcji. Cena/ jakość /wydajność zdecydowanie przemawia in + dla ATI.



Taka rozdzielczość bo mam monitor 19'. Poza tym jestem zadowolony z kart od zielonych, zawsze dobrze mi się z nimi pracowało. Na razie nic nie zmieniam, chyba że na gwarancji zaoferują mi inny model Nvidi (lepszy)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:14 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2003, 11:57
Posty: 408
Lokalizacja: 127.0.0.1
Arctico1 napisał(a):
suszin napisał(a):
Procesor: Intel Core i5-2500K /3.3GHz, 6MB, LGA 1155, BOX
Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB DDR5 /256bit/ 2xDVI/HDMI
Zasilacz: Fractal Design Integra 500W
RAM: Corsair 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9 XMS3
Płyta główna: MSI P67A-C45 /intel P67

Wszystko pięknie śmiga na najwyższych ustawieniach, rozdzielczość 1440x900.

Niestety kartę muszę wysłać na gwarancje, niestety dopadły mnie tz. Fochy Fermiego, znane z serii 4xx i 5xx :(


Czemu tak mała rozdzielczość? Taki sprzęt to co najmniej 1920x1080 full HD, postaraj się zmienić na Radeona HD 6950 lub 6970, może być też trochę starsza seria 6850/6870. Sam byłem maniakiem nvidii dopóki nie zobaczyłem radeona HD 6850 w akcji. Cena/ jakość /wydajność zdecydowanie przemawia in + dla ATI.


HD, postaraj się zmienić na Radeona HD 6950 lub 6970, może być też trochę starsza seria 6850/6870. Sam byłem maniakiem nvidii dopóki nie zobaczyłem radeona HD 6850 w akcji. Cena/ jakość /wydajność zdecydowanie przemawia in + dla ATI.

http://www.guru3d.com/article/gigabyte- ... -review/18

Twoj HD6950 moze sie schowac.
A HD6970 o takiej samej wydajnosci kosztuje ok 400-500 zł wiecej, pozdro pocwicz.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 gru 2002, 10:24
Posty: 723
Lokalizacja: Ruda Śląska
Witam,

Gra ktoś może na połączeniu:
ATI Radeon HD 6870
Intel i5 2500K

Planuje zakup tego proca do tej karty i ciekawią mnie wyniki.
Z góry dzięki.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:34 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2003, 11:57
Posty: 408
Lokalizacja: 127.0.0.1
i5 2500k to jest aktualnie jeden z najbardziej oplacalnych procesorow wiec bierz bez zastanowienia, przy takim polaczeniu predzej twoja HD6870 bedzie waskim gardlem. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL