Teraz jest 11 gru 2018, 02:00

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 wrz 2011, 15:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Proponuje zacząć żale tutaj.

Moje pierwsze spostrzeżenie - klinowanie się na szynach, trzeba je przeskakiwać, postacie po zabiciu czasami wylatują trochę w powietrze. No i najpierw mam napis, że mnie zabito a potem ginę :) Ale to akurat pewnie wina serwerów.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2011, 15:44 
Offline

Dołączył(a): 30 sie 2011, 10:43
Posty: 9
Bugi na mapie Metro:

- Wpadanie pod ziemię.
- Czasami nie działało celowanie, dusze domyślnie prawy przycisk myszy i nic ale można strzelać
- Raz nie mogłem przeładować broni. ( miałem ammo ale nie było reakcji na duszenie klawisza )
- Kilka razy rzucałem granat i nie poleciał w stronę wroga tylko upadł mi pod nogi - no i ginąłem.
- Nie zawsze nóż działał jak powinien i zdarzyło mi się dosłownie przepchnąć wroga i musiałem zabić go normalnie z karabinu.

Więcej grzechów DICE nie pamiętam ale dopisze jak sobie przypomnę albo nowe znajdę.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2011, 16:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Od momentu uderzenia nożem w szybe po około 1 - 2 sekundach się rozbija

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 11:46 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2011, 09:46
Posty: 12
Fredi_Kruger
Potwierdzam wszystkie wymienione przez Ciebie grzechy DICE.
Ponadto będąc w krzakach, rzucony granat zostaje na gałązce ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 12:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2008, 11:37
Posty: 70
Lokalizacja: Sosnowiec
rajan napisał(a):
Fredi_Kruger
Potwierdzam wszystkie wymienione przez Ciebie grzechy DICE.
Ponadto będąc w krzakach, rzucony granat zostaje na gałązce ;)

Może się wiesza na zawleczcie, weź zobacz jeszcze raz ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 12:26 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2011, 09:46
Posty: 12
kernelstrong napisał(a):
rajan napisał(a):
Fredi_Kruger
Potwierdzam wszystkie wymienione przez Ciebie grzechy DICE.
Ponadto będąc w krzakach, rzucony granat zostaje na gałązce ;)

Może się wiesza na zawleczcie, weź zobacz jeszcze raz ;)

Niemożliwe, przecież zawleczkę wyciągam przed wyrzuceniem granatu! :)
No chyba że na tym polega błąd, że nasi żołnierze wyrzucają granat zabezpieczony, a on mimo wszystko wybucha.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 16:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
rajan napisał(a):
No chyba że na tym polega błąd, że nasi żołnierze wyrzucają granat zabezpieczony, a on mimo wszystko wybucha.

Granat mimo wszystko podczas lotu jest zawsze pionowo, huh.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 16:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Człowiek - Czołg bug
http://www.youtube.com/watch?v=0cOYNJIg ... r_embedded

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 19:55 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2011, 21:45
Posty: 113
Jak się czołgałem dzisiaj na mapie Metro i zmieniłem magazynek , to nie było amunicji , tylko w HUD się cyferki zmieniły :).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 18:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 kwi 2010, 10:16
Posty: 45
Ja za to nie mogę sam przejść do czołgania. Tak jak by bindy nie działały. Moge się czołgać tylko jeśli mnie ktoś wskrzesi lub gdy odrodzę się od czołgającego.

_________________
Intel Core i5-2400 OC | ASUS P8P678 | Kingston HyperX 8GB 1600MHz | Gigabyte GeForce GTX 260 OC
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL