Teraz jest 22 paź 2019, 14:05

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 paź 2011, 11:52 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2011, 13:39
Posty: 209
A ja w przeciwieństwie do kolegi wyżej doceniam całą tą roślinność, kamyczki, barierki, stojaki na rowery i inne pierdoły. Odzwierciedlają działania wojenne prowadzone w mieście co wprowadza odpowiedni klimat. W BC2 dało się biegać przez godzinę ani razu nie używając "skoku" - Mario Bros wymagał więcej wysiłku w poruszaniu się.

Jedyne czego mi brak to krwi i mięsa heee ... może nie tyle co w rzeźni ale to przecież wojna, granaty, bazuki, karabiny a tu hmm nawet kropli krwi nie ma. Jak gość walnie w gromadę ludzi z bazuki to chociaż mała plamka mogła by zostać …

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 13:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2005, 22:32
Posty: 430
Lokalizacja: Gdańsk
Wydaje mi się ,że wydanie BC zmieniło wiele w rozgrywce, jest zdecydowanie inna niż w starszych battlefieldach. Osobiście grałem tylko w starsze wersje BF Vietnam, BF2, BF 2142. Nie grałem w BC, dlatego rozgrywka w BF3, która jest następcą BC jak mniemam, i łączy wiele jej cech, jakoś nie ma tego "starego" klimatu.

_________________
have a rest...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 13:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2005, 22:32
Posty: 430
Lokalizacja: Gdańsk
Poza tym (czemu nie widzę opcji edytuj?) mam nadzieję, że BF3 nie zepsuł popularnych map dodatkowych, przez ich zbytnią modyfikację. Tzn. dobrze by było gdyby wyglądały pod względem obecnych tam budynków, terenu w miarę podobnie jak w BF2. Mam na myśli Back to Karkand, Wake Island i inne. Tak przynajmniej te mapy byłyby odskocznią na wypadek, gdyby nie spodobały się inne nowe mapy.

_________________
have a rest...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 18:59 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
Jakieś statsy broni zalezne od dodatków mogli by też dać, bo nie wiadomo, który z karabinów będzie nam najbardziej odpowiadał. I trzeba wszystko 10x sprawdzać na czuja.

Zasięg, celność, siła etc.

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 19:05 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
Niech plutony w Battlelogu mają więcej opcji edycji, tk - osobne podgrupy np: założyciele, członkowie, aplikanci, etc. Do tego mikro-blog - żeby założyciele mogli publikować informacje i będzie hit.

Bo obecnie nic tam nie można sensownego zrobić.

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 11:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2006, 15:46
Posty: 26
1. Po przyciśnięciu "m" powinna być cała mapa, kolorowa i czytelna jak w BF2, z możliwością nanoszenia dla kapitana drużyny miejsc gdzie idziemy siać zniszczenie ;)
2. Gdzie jest rozetta z BF2? Genialna w swojej prostocie, można było prosić o podwózkę, amunicję, a teraz nic?
3. Battlerecorder, przy takim enginie i rozmachu, nie ma takiego narzędzia? oj bieda bieda...
4. Uważam że pomysł łączenia i przeglądania przez przeglądarkę jest dobry :), co on bredzi? niee, pamiętacie BF2, jak to wszystko muliło wczytywało się... mnie doprowadzało do szewskiej pasji, teraz jest szybko łatwo przejrzyściej i wszystko w jednym miejscu.
5. Żołnierz powinien być cięższy, jakaś taka popierdółka z niego
6. Mniej arcade a więcej starego BF2, czuje tutaj coda i konsole, miał być nacisk na PC a jest tak pomiędzy
7. Opcja wstrzymania oddechu dla snajpera do celowania


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 12:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2003, 10:59
Posty: 167
Misiek175 napisał(a):
7. Opcja wstrzymania oddechu dla snajpera do celowania

Ta opcja istnieje. Wystarczy przycisnąć shift.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 12:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2006, 15:46
Posty: 26
Dzięki :) moje niedopatrzenie. Najwidoczniej za krótko grałem snajperem :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 12:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Misiek175 napisał(a):
Dzięki :) moje niedopatrzenie. Najwidoczniej za krótko grałem snajperem :)

Broń snajpera jest zbyt stabilna przez co nie trzeba używać shiftu, a celownik przecież powinien pływać żeby nie dało się wycelować bez wstrzymania oddechu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 14:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2005, 22:32
Posty: 430
Lokalizacja: Gdańsk
suszin napisał(a):
Broń snajpera jest zbyt stabilna przez co nie trzeba używać shiftu, a celownik przecież powinien pływać żeby nie dało się wycelować bez wstrzymania oddechu.


Snajperka zbyt stabilne w BF3? :shock: Hm, mniemam, że to żart, bo mnie się tak trzęsła że nie mógłbym trafić w czołg, nie mówiąc o przeciwniku. Skoro jednak piszesz, że się nie trzęsła, mimo braku używania shifta, proszę o opis ustawień, których używasz w grze, rozdziałki itp.

_________________
have a rest...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 15:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Arctico1 napisał(a):
suszin napisał(a):
Broń snajpera jest zbyt stabilna przez co nie trzeba używać shiftu, a celownik przecież powinien pływać żeby nie dało się wycelować bez wstrzymania oddechu.


Snajperka zbyt stabilne w BF3? :shock: Hm, mniemam, że to żart, bo mnie się tak trzęsła że nie mógłbym trafić w czołg, nie mówiąc o przeciwniku. Skoro jednak piszesz, że się nie trzęsła, mimo braku używania shifta, proszę o opis ustawień, których używasz w grze, rozdziałki itp.

No serio ja praktycznie nie wciskałem shift bo nawet nie wiedziałem na początku i bez tego strzelali mi się dobrze :D
Gram (właściwie grałem bo teraz nie mam pc) na rozdzielczości 1440x900 i ultra detale bez wygładzania i blura, reszty nie zmieniałem :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2011, 18:17 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2010, 23:09
Posty: 16
-Dodać Spectatora (widza)
-Dodać muzykę w pojazdach (Vietnam się kłania : D)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2011, 21:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 mar 2003, 19:08
Posty: 416
Lokalizacja: Szczecin
:arrow: Przy zmianie mapy gra nie powinna wychodzić z full-screena.
:arrow: Krótsze czasy przerwy miedzy mapami.
:arrow: Możliwość skillowania animacji przyznawania punktów/ribbonów po zmianie mapy.
:arrow: Wkaźnik ilości ammo w "magazynku" w mobilnym AA jako element tego ekranowego HUD.
:arrow: Zbalansowanie w dół broni UMP i PP2000
:arrow: Bardziej przejrzysty i nieznikający czat w grze ( może pozostawać transparentny a nie znikać kompletnie )
:arrow: O kolorze nicka w czacie świadczącym o stronie chyba już ktoś pisał ?

_________________
"Swift, Silent, Deadly"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 paź 2011, 13:16 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
@suszin
Racja w 100%!, ja wogóle o tym nie wiedziałem, że da się wstrzymać oddech i bez shifta mam na ponad 1500 killi dobre 920 HS ze snajperek.
W takim razie jest zdecydowanie za łatwo. Do tego się zdziwiłem raz że jakiemuś kolesiowi na ponad 600m udało się na caspianie zrewanżować na mnie w pozycji stojącej Oo.


1* Tak jak się teraz "trzęsie" snajperka, to tak powinna się trząść po naciśnięciu shifta, a bez shifta to jeszcze bardziej powinno się trząść.


i 2* NIECH BĘDZIE jedna mapka tylko dla samolotów jak Battle of Britain , tylko że dla BF3.

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 paź 2011, 13:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2009, 17:45
Posty: 585
Lokalizacja: 52.211975N ,21.020908E
Ja proponuję poprawę systemu bipoda. Ostatnio rozłożył mi się na drzewie :stupid:

_________________
United Legions


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL