Teraz jest 27 lis 2020, 17:34

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 paź 2011, 19:42 
Offline

Dołączył(a): 2 paź 2011, 09:30
Posty: 3
Lokalizacja: Legnica
ps3

- nie można dołączyć do kumpli którzy już grają, X - Join, nie działa nawet jeśli jest jeszcze miejsce na serwerze no i brak komunikatu SERWER FULL
- czasem przy rzucaniu się na ziemie zapadamy się pod nią
- battellog nie jest po polsku a powinien
- forum na battellogu jest przewidziane dla różnych nacji ale nie ma polskiego działu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 19:46 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2011, 20:42
Posty: 7
Karabin m416 ma za mały dmg strzeliłem 4 razy w głowe przeciwnika i jeszcze żył dopiero 5 strzał go zabił strzały były pecyzyjne


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 19:46 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2011, 20:42
Posty: 7
Karabin m416 ma za mały dmg strzeliłem 4 razy w głowe przeciwnika i jeszcze żył dopiero 5 strzał go zabił strzały były pecyzyjne


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 19:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 mar 2003, 19:08
Posty: 416
Lokalizacja: Szczecin
Respect665 napisał(a):
Karabin m416 ma za mały dmg strzeliłem 4 razy w głowe przeciwnika i jeszcze żył dopiero 5 strzał go zabił strzały były pecyzyjne


Strzelałeś na semi ?

_________________
"Swift, Silent, Deadly"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:14 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2011, 20:42
Posty: 7
Byly 4 pojedyncze strzały nie wliczając tego że czasami strzaly wogóle dmg nie zadają.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:15 
Offline

Dołączył(a): 2 maja 2010, 18:12
Posty: 1
Nie podaję parametrów ponieważ nie są istotne.

1. Gdy recon postawi radio i zmieni stronę konfliktu, nadal może się na tym radiu respić.
2. Po postawieniu radia na skałach, żołnierze respią się w ich wnętrzu, z którego to nie można wyjść, ale można z niego swobodnie strzelać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 mar 2003, 19:08
Posty: 416
Lokalizacja: Szczecin
W Battlelogu ROF broni typu shotgun/granatnik jest źle wyświetlany, jest parametr bazy danych. W sumie to go w ogóle nie powinno być, bo przy tego typu uzbrojeniu nie jest on podawany :wink:

Obrazek

_________________
"Swift, Silent, Deadly"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:19 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
63* Zdarzają się krzywe nogi w grze, na których soliderzy biegają jak zoombie z L4D. Do tego na screenie widać znany już błąd z niepokazywaniem czy swój, czy wróg. -> szybko wywaliło mi grę do pulpitu po tym.

Obrazek

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:32 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
64* Jak się spawniemy na płytkich skałach za pomocą radyjka, to jak podskoczymy to wchodzimy w tryb "skoku", który często się zdaża nie tylko na skałach, - wiadomo, bo ręce są wyciagnięte przed nami i nie ma broni, można wtedy otworzyć spadochron. Zaraz po tym, lub po śmierci gra się wysypuje.

Obrazek

65* Po śmierci często widać, jak karabiny wroga - automaty strzelają w trakcie przeładowywania.

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 21:20 
Offline

Dołączył(a): 2 paź 2011, 09:30
Posty: 3
Lokalizacja: Legnica
ps3

- w menu gry w loobby mam wpisany tag klanu i nie jest on w żaden sposób oddzielony od mojej ksywki i wygląda następująco 777wojtakus zamiast tak jak np w BC2 [777]wojtakus


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 09:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2005, 18:46
Posty: 989
Lokalizacja: \/\//\\/\//\
W drugiej fazie po zejsciu do metra mam bledy graficzne. Tzn rozciagaja mi sie po ekranie czarne, szare a czasem biale "trojkaty" , jak sie rozgladam biegam to na zasadzie "gumy" sie rozciagaja. Sterownik najnowszy, karta gtx260. Jak bede na kompie wstawie screeny. Dodam ze nie sa to artefakty bo to jedyna gra w ktorej to wystepuje. Czy ktos zauwazyl cos podobnego u siebie?W drugiej fazie po zejsciu do metra mam bledy graficzne. Tzn rozciagaja mi sie po ekranie czarne, szare a czasem biale "trojkaty" , jak sie rozgladam biegam to na zasadzie "gumy" sie rozciagaja. Sterownik najnowszy, karta gtx260. Jak bede na kompie wstawie screeny. Dodam ze nie sa to artefakty bo to jedyna gra w ktorej to wystepuje. Czy ktos zauwazyl cos podobnego u siebie?

_________________
"Kłótnia na forum jest jak uczestnictwo w
Paraolimpiadzie - Może i wygrałeś, co nadal
nie zmienia faktu, że jesteś niedorozwinięty. "


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 11:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
Gdy bierzemy snajpę z celownikiem i celujemy to spada płynność gry. Gdy używamy snajpy bez lunety i celujemy to spadku płynności nie widać. Przynajmniej na moim sprzęcie tak jest.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 12:55 
Offline

Dołączył(a): 6 lut 2010, 22:06
Posty: 10
System operacyjny: Windows 7 Professional SP1 x64
Procesor: C2Q Q6600 2.4ghz (bez podkręcania)
Karta graficzna: GeForce GTS 450 1GB
Wersja sterownika karty graficznej: 280.26
Ustawienia graficzne: 1280x1024, FullScreen, Detale: Medium, AA OFF, Blur OFF
Pamięć RAM: 2x1GB Dual Channel
Typ oraz prędkość łącza internetowego:: Neostrada 10mb/1mb
Opis błędu: Gra zawiesza się po losowym upływie czasu (od 10-60 minut gry). Ekran staje, dźwięk milknie - nie wyskakuje żaden messagebox z błędem (sprawdzane w fullscreenie i w oknie). Temperatura procesora podczas gry max 55st.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 15:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2005, 18:46
Posty: 989
Lokalizacja: \/\//\\/\//\
Nie mozna zbind0owac bocznych przycisków myszki./?

_________________
"Kłótnia na forum jest jak uczestnictwo w
Paraolimpiadzie - Może i wygrałeś, co nadal
nie zmienia faktu, że jesteś niedorozwinięty. "


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 16:22 
Offline

Dołączył(a): 25 lip 2011, 01:12
Posty: 76
33. Czasami kamera killcama pokazuje obraz spod ziemi D:.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL