Teraz jest 18 cze 2019, 19:12

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 paź 2011, 16:07 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
82*
Kiedy obracamy się na plecy samolotem, to ten nie zmniejsza pułapu, tylko obraca się jakby był na lince przymocowany :stupid:

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 paź 2011, 16:35 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
83*
W DAO zmienia się ilość naboi w liczniku zanim włozymy łuskę.

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 paź 2011, 18:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lip 2004, 12:27
Posty: 755
Lokalizacja: Katowice
przy konfiguracji pada/joysticka po wprowadzeniu ustawień i próbie ich zmiany nie zmieniają się klawisze na nowe, problemy z ogólnym ustawieniem klawiszy pod pada/joy . lekarstwem na to jest zrestartowanie wszystkich ustawień i za pierwszym ustawianiem ustawienie wszystkiego dobrze, w innym wypadku trzeba znowu restartować ustawienia.

dwa:
w ustawieniach samolotu/heli "nie łapie części przycisków" na saitek cyborg evo (sprawdzane na starych i nowych sterownikach z joya) min. przycisk fire


po skonfigurowaniu ww. kontrolerów wywala z serwera przy próbie wejścia do jakiegokolwiek pojazdu (testowane na kilku serwerach)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 paź 2011, 09:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 gru 2010, 11:18
Posty: 24
System operacyjny: Windows 7 64bit
Procesor: Intel i3 550 3,2ghz
Karta graficzna: ati Radeon 5770 1gb
Wersja sterownika karty graficznej: Catalyst 11.9
Ustawienia graficzne: HIGH
Pamięć RAM: 8gb 1600
Typ oraz prędkość łącza internetowego: ups 5mb

na tym filmiku ustawienia HIGH - podczas naprowadzania rakiety wszystko ok, podczas wystrzalu... rakieta startuje gdzies obok mnie zamiast wylatywac z broni

http://www.youtube.com/watch?v=QzhgdzRToWM

tutaj nadal ustawienia HIGH - zauwazcie ze nie widac podswietlenia teamate'ow same pojazdy sa markowane

http://www.youtube.com/watch?v=F2ldl-I2Uo0

podczas CUSTOMIZE powinien chyba byc wyswietlony po naszej lewej stronie model zolnierza

http://www.youtube.com/watch?v=kNOAAmZpD1w

zaraz jak nagralem film wyzej z CUSTOMIZE, po wejsciu w gre pojawia sie to:

http://www.youtube.com/watch?v=E2icXWG7Mjg

po grze na ustawieniach LOW tak jak gram (50-60fps) pojawilo sie lekkie przyciecie gry podczas jazdy samochodem, moze sekunde to trwalo, zaraz potym dzwiek padl i zobaczcie sami jak fajnie sie gralo :D

http://www.youtube.com/watch?v=88cn9myCamM

nastepnie widac na zdjeciu (dodalem rowniez powiekszenie) informacje o tym ze trafiam wroga tylko zamiast centralnie sie pojawic, pokazuje sie obok !

Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 paź 2011, 12:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2011, 11:02
Posty: 10
Lokalizacja: Lublin
A mnie denerwóje to jak mnie zabija koleś który leż już jako zabity gdzieś tam sobie na mapie a ja jestem w na innym końcu mapy i nie raz jest tak że ktoś kolesia zabił i ja go jeszcze dobijam i tez dostaje za niego punkty a tak nie powinno być :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 paź 2011, 18:25 
Offline

Dołączył(a): 10 paź 2011, 18:05
Posty: 1
PS3
Internet: Neostrada 20Mb

Najwazniejszy blad o ktorym mowilo duzo znajomych grajacych w bete na PS3 a tutaj w temacie go nie widziałem: mianowicie "zacinanie" sie biegania. Czesto na R3 wciskamy bieganie ale postac biegnie tylko chwile po czym znow biegnie standardowo (wolno). Nic nie dale wciskanie ponowne R3. Trzeba stanac, puscic analoga i ponownie wcisnac R3 - dopiero to pomaga. Czasami przy jednym dluzszym biegu trzeba sie pare razy zatrzymywac i wciskac R3..



Oraz standardowe bledy:

- Podczas pobytu w ekranie deploy/squad nie można przejść do menu gry [start].

- Opcje można poustawiać w momencie jak postać jest na mapie, jak ginie menu sie wyłącza, nic nie daje wciskanie startu, przechodzi do killcamu odrazu!

- problem z dołączeniem do składu w menu gry

- w menu gry po tym jak się już uda dołączyć do składu tylko jedna osoba słyszy wszystkich członków

- po uruchomieniu meczu rozrzuca nas po różnych składach a jeden z nas zawsze trafia do przeciwnego zespołu

- podczas gry nie można rozmawiać z członkami własnej drużyny

- nie da sie wyciszyc wybranego czlonka druzyny (glos z headseta)

- Błysk lunety pojawia się nawet w ciemnościach metra (powinien byc ale troszke mniejszy)

- Laser przechodzi przez niektóre ściany.

- Zbyt mocne latarki

- Czasami ekran zostaje przyciemniony na niebiesko tak jak przy wejsciu w menu i taki zostaje podczas gry. Trzeba wtedy wejsc w menu ponownie i wyjsc.

-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2011, 14:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2006, 15:46
Posty: 26
10. Możliwość wchodzenia na serwery bez hasła poprzes dopisanie do body strony kodu:
Kod:
launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); }

W Chrome np. Shift + Ctrl + L dopisujemy i Enter ;) potem tylko wystarczyło kliknąć Submit i wchodziło się na serwer bez wpisania hasła.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2011, 23:15 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
84*
Nie do końca pamiętam, czy było, ale na wszelki wypadek napiszę - na sofcie (ff - off) mozna zabić swojego gracza wychodząc z pojazdu, zanim ten go udeży. Więc przy samolotach jest mała sieczka zawsze.

Mozna by zrobić tak, że zanim spawnie się samolot - niech pojawia się o sekundę-dwie wcześniej jako miejsce spawnu na mapie i wtedy nie będzie przepychanek na lotniskach. Bo obecnie najpierw samolot pojawia się na mapie a potem dopiero jako spawn, co moim zdaniem nie powinno miec miejsca.

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2011, 23:19 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 23:25
Posty: 477
85*

Przypomniałem sobie jeszcze, że gdy celujemy z M98 z lunetką, to widać nasze renkawice w obiektywie (dwa palce), mimo, że w animacji po zdjęciu lunety wyraźnie widać, że są w zupełnie innym miejscu - głęboko pod lunetą.

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL