Teraz jest 15 paź 2018, 12:30

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: dx10 a dx11
PostNapisane: 29 wrz 2011, 22:48 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2010, 21:10
Posty: 15
jest mozliwosc zmiany w becie dx11 na dx10?
mozliwe ze to doda troche klatek :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: dx10 a dx11
PostNapisane: 30 wrz 2011, 10:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
jaki masz sprzęt.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: dx10 a dx11
PostNapisane: 30 wrz 2011, 11:24 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 lut 2010, 11:29
Posty: 324
Nie ma takiej możliwości w becie.
To jaki masz dx zależy od Twojej karty graficznej.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: dx10 a dx11
PostNapisane: 30 wrz 2011, 18:52 
Offline

Dołączył(a): 2 sie 2010, 19:46
Posty: 24
Dlaczego wyświetla mi się, że gra chodzi w directx 11, skoro moja karta obsługuje tylko 10?
Aby wyświetlić okienko, w którym jest to napisane należy wcisnąć CTRL, ALT i S.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL