Teraz jest 14 gru 2018, 16:31

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Hotkey chatu
PostNapisane: 30 wrz 2011, 20:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 cze 2010, 16:28
Posty: 85
Jaki jest hotkey chaty w becie? Nie ma go w ustawieniach, nie mogę tego znaleźć

@down: dzięki wielkie

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 30 wrz 2011, 20:52 przez Crusier, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 20:43 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2003, 11:57
Posty: 408
Lokalizacja: 127.0.0.1
J do wszystkich, K do teamu defaultowo.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 10:02 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2011, 09:46
Posty: 12
a L chyba do squadu


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL