Teraz jest 17 paź 2018, 03:10

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 wrz 2011, 23:04 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 22:57
Posty: 9
Witam.
Mam problem z Open betą BF3.
Gra zawiesza się co kilka minut. Wszystko staje w miejscu. Pomaga tylko wyłączenie procesu. :(
Wersja sterowników: Nvidia 260

Sprzęt:
Intel Quad Q8200
Geforce 9800GT Palit 1GB
4GB ram

System Windows 7 32 bit


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 11:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Zainstaluj najnowsze stery ale nie te do bety bf'a i zobacz jak bedzie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 11:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 gru 2002, 10:24
Posty: 723
Lokalizacja: Ruda Śląska
Proponuje sprawdzić obciążenie procka w trakcie grania, jak masz 100% to może to być tego przyczyna niestety.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 11:52 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 22:57
Posty: 9
@Pi3cyk
Dlaczego nie te najnowsze? Podczas włączania gry pokazuje mi się, że mam stare i żebym nowe ściągnął

@UP
Zawsze tak samo. Bez różnicy czy na medium, czy low
Gra się nie tnie. Widziałem, że niektórzy grają na duużo gorszym sprzęcie...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 11:54 
Offline

Dołączył(a): 18 maja 2010, 21:47
Posty: 25
Mam podobny problem... Gra się wiesza i koniec, czasami wyskakuje error z DirectX...

Gram na laptopie Dell XPS X702:

i7 2630
8 GB RAM
GT 555 3GB - stery najnowsze

Gra działa bez najmniejszego problemu na ustawieniach medium, full hd

Ktoś mógłby coś poradzić? Jest to strasznie uciążliwe, że co 5-10 minut muszę włączać grę na nowo...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Bo ja sam nie używam najnowszych, też mi to wyskakuje i gram. Sprawdź starsze, zobacz jak będzie ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:10 
Offline

Dołączył(a): 18 maja 2010, 21:47
Posty: 25
Chodzi mi o najnowsze ale nie pisane pod bete ;p Jeszcze starszych używasz?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
JA używam 275.33 ponieważ 280.26 są totalnie skopane do mojej karty graficznej (były przypadki spalenia karty) więc i tych bety do bf'a nie rusze.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:28 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 22:57
Posty: 9
Jaką masz kartę?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
450 GTS AMP Edition


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:37 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Nic Ci się nie przegrzewa ? Podkręcałeś coś ?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Spróbuj zagrać w "oknie" i zobacz czy po zawieszeniu się gry nie wyskakuje jakiś błąd na pasku zadań.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
@Piospi,

Ona jest podkręcona fabrycznie, w grze mam 70 stopni więc nie jest źle, w spoczynku 32-35 ;)

Właśnie w tej karcie najnowsze stery (nie mam na myśli tych dla BF'a) psuły karty. Ogólnie za coś takiego powinni kase oddawać i Microsoft (za to że je potwierdzili) i NVidia (bo w końcu oni je robią i to z ich winy się psuły) ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:22 
Offline

Dołączył(a): 18 maja 2010, 21:47
Posty: 25
Oto error jaki mi wyskakuje w trakcie zawiechy:

http://imageshack.us/photo/my-images/841/errorvc.png/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2004, 21:17
Posty: 312
Lokalizacja: Kraków
mam taki sam problem. Po kilku minutach grania black screen i tez tylko wyłączenie procesu pomaga.

mój sprzęt:
i7 2600k 3.4
gtx 560 ti z driverami 285.38
8gb ram

najgorsze jest to ze miałem podobny problem w bc2 tylko że tam dla odmiany był white screen i zakończyło się to wymianą karty graficznej.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL