Teraz jest 19 lip 2019, 01:35

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 wrz 2011, 20:06 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2007, 17:44
Posty: 63
Czy tylko u mnie "joining server" trwa w nieskończoność?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2011, 20:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2009, 14:10
Posty: 43
Widać nie jesteś sam. Też mam ten problem. Tylko jak go naprawić?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2011, 20:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2007, 11:07
Posty: 134
Lokalizacja: Szczecin
Mam to samo, od 16:00 do teraz nie wszedłem na żaden serwer. Jak kliknę Quick to szuka serwera nieskończoność natomiast jak próbuję znaleźć jakiś serwer ręcznie (nawet pusty) to joining trwa w nieskończoność.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2011, 20:26 
Offline

Dołączył(a): 16 mar 2011, 18:17
Posty: 404
moze sprobujcie inna przegladarke. Ja uzywam chrome


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2011, 20:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Mi też tak czasem robiło. U mnie wystarczyło zrestartować PC i po kolei wszystko odpalać, Origin - BF3 - serwer i działało :/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2011, 22:30 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2007, 17:44
Posty: 63
Dokładnie, reset i po sprawie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 18:42 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 18:36
Posty: 1
Witam, mam ten sam problem jednak reset nie pomaga :( Od czasu otwarcia Beta testów ani razu nie wszedłem do gry, gdyż pisze "Joining game..." a następnie Origin pisze że uruchamia grę ale ona się nie włącza. Proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 19:46 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2010, 19:30
Posty: 9
Wyłącz firewalla na 99%


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 20:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2007, 11:07
Posty: 134
Lokalizacja: Szczecin
To nic nie da. Wejdź na Battlelog i tam na forum. Setki graczy ma z tym problem. Trzeba czekać na reakcje DICE.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 20:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Ja stosuję inną strategię:
Ctrl+Alt+Delete
Wyszukuję proces BF3 (mimo że się nie uruchomił on jest)
battleloga zostawiam włączonego, wyłączam proces i wbijam na jakiś serw i u mnie to funguje

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 21:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
A zainstalowaliście Browser Plugin?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 01:14 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3922
Lokalizacja: Białystok
Kolega miał taki problem, pomogło zainstalowanie... internet explorer 9 ( :stupid: )

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL