Teraz jest 20 cze 2018, 15:19

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 paź 2011, 21:43 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
Witam
Mam problem gra regularnie zamyka sie oko po 20min na początku wchodznie na server jest trochę uciążliwe.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:19 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Niestety forumowa szklana kula nie działa i nic Ci nie pomożemy bez żadnych info na temat sprzętu (specyfikacja kompa, czy było OC, jakie temperatury, jaki system i sterowniki) :roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:42 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
GF GTX260
proc. Core 2Q 2,6
Win 7 32 bit
temperatura podczas gry 50-60
sterowniki do bety 285.38


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 23:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Po raz kolejny, ale nieważne, wywal te sterowniki i zainstaluj starsze ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 12:21 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
zainstalowałem starsze dokładnie 280.26 i teraz po kilku min gra się zawiesza nic nie mogę zrobić


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 15:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
Podobny problem. Tylko troszkę starsza karta graficzna. Przeinstaluję stery i zobaczymy ;)

@UP wyskakuję Error że mam wersjie sterownikow 280.26 a minimalne to 285.27 i prosi aby je uaktualnić do wersji 285.27 zanim zaczne grać jak to ominąć czy wogóle da się to ominąć?

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 15:46 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 22:57
Posty: 9
Kliknij OK i gra się włączy :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 16:40 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
Artur a gra Ci się nie wyłącza po 15-20 min ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 19:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
No fakt działa jak nacisnę ok, lecz za stara karta i grw wywala po ok15 minutach gry. A więc przerwy robię co 10 minut :lol:
(8800GS)

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 wrz 2011, 14:35
Posty: 23
Też mam kartę z serii 8800 tylko GT 1GB i ja gram bez żadnych problemów na tych oficjalnych 260tkach.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:48 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
Mój kumpel ma gtx 570 i go też wywal. Wie ktoś może ocp ????????


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:49 
Offline

Dołączył(a): 30 lis 2008, 11:13
Posty: 267
Lokalizacja: Świdnik
Grasz na pełnym oknie ( alt+enter ) czy na normalnym duży oknie przeglądarki? Bo jeśli przy użyciu kombinacji alt+enter to jest bug gry, wywala prawie każdego.

_________________
W Battlefield 2- [PL]residentMatriX
W Project Reality- NaviX.PL

Let's rock&roll...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 20:54 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
Gram na oknie cały czas.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 21:40 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 22:57
Posty: 9
Mi crashuje się średnio co pół godziny :) Jednak to beta - ma prawo :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 21:40 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Przeinstalujcie DirectX.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL