Teraz jest 21 wrz 2019, 23:34

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 paź 2011, 01:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 20:05
Posty: 20
Mój sprzęt w skrócie to:
procek: i5 760 2,80 GHz @3,20 GHz
ram: 4GB
grafika: GF 9800 GT

Grafika faktycznie kiepska, ale pytanie, czy na tyle aby powodować takie efekty ja widać na poniższym filmie?
http://www.youtube.com/watch?v=dwUqOFxcvtA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 11:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2011, 11:21
Posty: 32
ja na takiej samej karcie Geforce 9800 gt 1 gb wyciskam na High więc nie gadaj że jest kiepska bez żadnych cięć.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 11:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
Spróbuj zaktualizować stery

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 11:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 20:05
Posty: 20
r4mbo napisał(a):
ja na takiej samej karcie Geforce 9800 gt 1 gb wyciskam na High więc nie gadaj że jest kiepska bez żadnych cięć.

No właśnie... Do tej pory nie miałem problemów z innymi tytułami, a przy BF3 taka akcja, więc myślałem, że moja karta nie daje rady. U mnie na LOW max 30FPS. Sterowniki mam w wersji 285.38, więc najnowsze.
W mojej sytuacji gra jest niegrywalna


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 11:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Wywal te stery i zainstaluj poprzednie, zobacz jak będzie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2011, 11:21
Posty: 32
a jaka to karta 512 mb


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 20:05
Posty: 20
Pi3cyk napisał(a):
Wywal te stery i zainstaluj poprzednie, zobacz jak będzie

Zdecydowanie lepiej. To dziwne, teraz co prawda przy uruchamianiu krzyczy mi, żeby zainstalować stery minimum 285.27, ale na 280.26 jest zdecydowanie lepiej - obraz nie skacze. Poćwiczę jeszcze inne wersje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
A to dlatego że są to stery BETA. Jak działają Ci starsze to ok, nie instalujcie tego badziewia ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL