Teraz jest 17 paź 2018, 11:27

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Staty
PostNapisane: 1 paź 2011, 16:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2010, 19:13
Posty: 459
Lokalizacja: DolnyŚląsk
Czy w finalnej wersji gry zostaną zresetowane statystyki z bety??

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Staty
PostNapisane: 1 paź 2011, 16:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 gru 2002, 10:24
Posty: 723
Lokalizacja: Ruda Śląska
tak

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Staty
PostNapisane: 1 paź 2011, 16:59 
Offline

Dołączył(a): 20 mar 2011, 18:01
Posty: 27
Oby i tak to za szybko wbijanie lvl idzie co mówili że 100h na jedną klase.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Staty
PostNapisane: 1 paź 2011, 21:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
@up w finalnej wersji pewni i tak będzie, tutaj jest beta, masz testować wszystko ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Staty
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2005, 22:32
Posty: 430
Lokalizacja: Gdańsk
Jak pierwszy raz wbiłem się na serwer metro, po rundzie byłem zdziwiony, że w zasadzie nic nie robiąc i podziwiając widoki dostałem ze trzy ribbony. Ciekawe, może tak do generała awansować będzie można siedząc gdzieś w krzakach. :lol:

_________________
have a rest...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Staty
PostNapisane: 2 paź 2011, 13:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2009, 19:37
Posty: 88
Lokalizacja: Kuźnia Nieborowska
Mam problem ze statami, wczoraj osiągnąłem 2 level i odblokowałem celownik PSO do AK74M. Dzisiaj patrzę, mam 1 lvl, brak celownika i punktów, które zdobyłem wczoraj. Tak wolno się aktualizuje, czy nie zaliczyło? Czyżby powtarza się sytuacja z BF2?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Staty
PostNapisane: 2 paź 2011, 13:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Arctico1 napisał(a):
Jak pierwszy raz wbiłem się na serwer metro, po rundzie byłem zdziwiony, że w zasadzie nic nie robiąc i podziwiając widoki dostałem ze trzy ribbony. Ciekawe, może tak do generała awansować będzie można siedząc gdzieś w krzakach. :lol:


Za odradzanie się na Tobie dostajesz +10, przy większej ilości graczy niż 24 to pewnie się nieźle zarabia :)

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL