Teraz jest 24 paź 2020, 11:42

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 paź 2011, 21:44 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
Sokar44 napisał(a):
Przeinstalujcie DirectX.


z 4 razy chyba reinstalke robiłem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 21:48 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
a na jakich sterownikach macie tych do bety czy starsze ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 21:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
Mógłby ktoś podać link do DX11, wiem google nie boli ale nie chcę czegoś zwalić ;)

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 22:21 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 22:57
Posty: 9
@PoPuRi1111
Ja mam 285.38
Geforce 9800GT 1GB


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 11:54 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Dziwne, bo okazuje się że ten problem dotyczy Windowsów 32 bitowych ... Przy 64 bitach nie ma problemu.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 12:05 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2011, 08:22
Posty: 14
To nic trudno mam nadzieje że to tylko tak na becie jest i później już problemów nie będzie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 12:17 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2011, 13:39
Posty: 209
Nie tylko 32 bitowych.

Win 7 64bity
AMD Phenom 4x3,7GHz
GTX 560
4G ramu

Wczoraj jak na złość po około 20 minutach gra się zacinała i pozostawał tylko restart. I tak w koło Macieju. Co ciekawe dwa dni wczesniej jak grałem to nic sie nie działo i mogłem grać nawet 3 godziny bez przerwy.

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 09:35 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2011, 13:39
Posty: 209
Nie wiem czy u was również jest taka sytuacja ale zawieszanie się BF-a mam wyłacznie grając amerykańcami ... hmm :stupid:

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 paź 2011, 10:54 
Offline

Dołączył(a): 19 mar 2010, 10:00
Posty: 7
A mi po prostu sie wylaczala :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 paź 2011, 12:28 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2011, 13:39
Posty: 209
To już pewnie mało istotne ale po zainstalowaniu sterowników beta gra smigała aż miło dłuuuugoooo :D

_________________
Obrazek
Zapraszamy do Plutonu forum battlefield.pl !!! <- click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 paź 2011, 14:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
A mi nic nie pomogło może to tylko tak na becie. (oby!)

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL